Labdarúgás

2023.04.16. 13:43

Gólzivatar Egerszóláton, több mint 50 találat az U19-es csapattól

Az Egerszóláti SK ifjúsági csapata nem akármilyen megyei rekorddal rukkolt ki a Mátraderecskei SE elleni mérkőzésen.

B. Cs.

Közös csapatkép az egerszóláti gólcsúcs-meccs után. Csíkos mezben a hazaiak

Forrás: Egerszóláti SK

A Heves vármegyei II. osztályú U19-es bajnokság Keleti csoportjának 13. fordulójában 54 gólos különséggel győzött az éllovas Egerszólát. A szenvedő felet a sereghajtó Mátraderecske gárdája jelentette. A vendégek kilencen kezdték a meccset, majd sérülések miatt a létszámuk hét főre csökkent. Ezzel együtt kitartottak az összecsapás végéig.

„Ezen a meccsen nem a számok számítottak!” – szerepel a klub közösségi oldalán, ahol Bata Árpád és Prokaj Ádám vezette hazaiak ellen a derecskeiek sportszerűen és barátságban futballoztak.

„Minden elismerésünk az övék, köszönjük a meccset, most megmutatkozott, miről is szól igazán a foci!” – írták a szólátiak, akik 12 mérkőzésen szerzett 33 ponttal vezetik a kilences mezőnyt úgy, hogy a gólkülönbségük 123–10-re „hízott”. A mátraderecskiek 12 párharc során egy pontot gyűjtöttek, a gólkülönbségük 17–141.

EGERSZÓLÁTI SK–MÁTRADERECSKEI SE 56–2 (31–0)
GÓL: Orosz Jordán 16, Szabó Kristóf 14, Holló Gergő 13, Kristály Szabolcs 4, Holló Ábel, Varga Bálint 3–3, Nagy Balázs 2, ill. Szabó Lóránd 2. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában