Erősport

2023.05.01. 15:05

A 80 éves egri fekvenyomó aranyérmet szerzett a trutnovi világkupán

Az egri HQ4 Fitness & Powerlifting Team SE színeiben Élő Imre (80 éves), Barkó Péter (48) és Bocz Tamás (41) tette próbára erejét a csehországi GPC Világkupán, amely a V4 országok képviselőinek kínált megmérettetést.

S. K.

Barkó Péter (balról), Bocz Tamás és Élő Imre

Forrás: HQ4

Az egri Valhalla Gym falai közt készülő versenyzők a dobogós helyezésnél nem adták alább. Élő Imre fekvenyomóként, Bocz Tamás felhúzóként fogadhatta a győztesnek járó gratulációkat. 
Élő Imre a masters IX-es korcsoportban a –90 kilósok mezőnyében 90 kilogrammos nyomással végzett az első helyen, míg Barkó Péter a masters II-esek között a –82,5 kilós súlycsoportban 145 kilót teljesített, amiért bronzérmet akasztottak az egri tűzoltó nyakába.
Bocz Tamás masters I-es korcsoportban a –110 kilósok mezőnyében 310 kilós felhúzással bizonyult a legjobbnak, teljesítményét világ- és Európa-rekordként könyvelték el a szervezők. A HQ4 Fitness & Powerlifting Team vezetője emlékezetes eredménnyel debütált a masters korcsoportban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában