Kézilabda

2023.06.16. 17:28

A QHB-Eger színeiben szintet lépne a 22 éves irányító

Újabb fiatal, ambíciózus kézilabdázóval bővül az NB I.-es újonc QHB-Eger férfi csapatának kerete. A 22 esztendős Kavin Mátyás Vecsésről érkezik a Kemény Ferenc Sportcsarnokba.

S. K.

Kavin Mátyás (jobbról) ellenfélként már pályára lépett Egerben

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Felcsillant a szemem, amikor Tóth Edmond edző felhívott, hogy szívesen látna a csapatában – fogalmazott Kavin Mátyás. – Nem titkolt célom ugyanis, hogy élvonalbeli kézilabdázó legyek, s erre először Egerben nyílik lehetőség. Mondanom sem kell, hatalmas kihívásként élem meg, hogy ilyen remek egyesülethez kerülhetek, ahol biztosított a további fejlődésem. 

Minden erőmmel azon leszek, hogy megfeleljek úgy a szakmai stáb, mint a közönség elvárásainak.

A támadásban és védekezésben is bevethető irányító játékos Vácon kezdte pályafutását, majd a másodosztályban a PLER-Budapest, a Szigetszentmiklós és a Vecsés együttesében szerepelt. A vecsésiek színeiben a 2022/2023-as szezonban 30 bajnoki mérkőzésen 148 gólt szerzett. Pályára lépett mindkét QHB-Eger elleni mérkőzésen: az egri 39–28-as hazai győzelem alkalmával négy, az üllői 20–20-as döntetlen során két gólt szerzett.

Kavin Mátyás a portugál Francisco Silva, Maracskó Zalán és Bajus Brunó után a QHB-Eger negyedik nyári igazolása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában