Kézilabda

2023.06.14. 15:18

QHB-Eger: a szegedi szélsővel is megállapodtak

Az OTP Bank-Pick Szeged együttesétől érkezik az NB I.-es újonc QHB-Eger harmadik nyári igazolása, Bajus Brunó.

S. K.

Bajus Brunó tele bizonyítási vággyal érkezik Egerbe

Forrás: Tompos Gábor/Lotus Seven

A 2022/2023-as szezont kölcsönben a HSA-NEKA együttesénél töltötte, ahol mindössze négy NB I.-es mérkőzésen szerepelt. A balszélsőként, balátlövőként és a védelemben is bevethető Bajus Brunó a korábbi keresztszalag-műtétje után ismét hadra fogható, elmondása szerint tele bizonyítási vággyal érkezik a Kemény Ferenc Sportcsarnokba.
– Nagyon sokat erősítettem az elmúlt időszakban azért, hogy ismét százszázalékos állapotba kerüljek – fogalmazott a 22 éves kézilabdázó, akinek édesapja, a hétszeres magyar válogatott irányító, Bajusz Sándor. – Hosszú kihagyás után a legfontosabb, hogy ismét megismerjem magam, minél többet játsszak és újra felvegyem az élvonalbeli bajnokság tempóját. Biztos vagyok benne, hogy Tóth Edmond edzőtől sokat tanulhatok és biztosított a fejlődésem.
Bajus Brunó 2019 őszén a Mol-Pick Szeged színeiben mutatkozott be az NB I.-ben.

– Játékosként és nézőként is jártam már az egri csarnokban, ahol a teltházas meccseknek egészen különleges atmoszférája van – folytatta Bajus Brunó.

 – A szurkolók nagyon sokat segítenek az együttesnek, ami rendkívül motiváló. Örülök, hogy újra csapattársam lesz Marczika Barnabás, aki az egyik legjobb barátom. Tőle is nagyon sok jót hallottam az egri kézilabdás közösségről, amelynek szeretnék értékes tagja lenni.

Bajus Brunó a portugál Francisco Silva és Maracskó Zalán után a QHB-Eger harmadik nyári igazolása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában