Labdarúgás

2023.06.22. 14:32

Báder János vármegye I.-es klubnál folytatja az edzőséget

A napokban mindent lezárt maga mögött és elköszönt a Tarnaörs Danyi SE-től Báder János edző.

B. Cs.

A tarnaörsi éváró egyben a búcsút is jelentette Báder Jánosnak (középen, kockás ingben)

Forrás: Tarnaörs Danyi SE

– Meg tudom erősíteni azt, amiről már több mint egy hónapja suttogtak foci berkekben: a következő szezonban a Hevesi LSC utánpótlásában dolgozok majd – mondta Báder János. 

– A feladatot a fiú U19-es csapatának felkészítése jelenti, amely gárda a regionális bajnokságban indul. Nem kis próbatétel lesz, mert szinte a nulláról kell felépíteni egy új csapatot. A cél az, hogy elinduljunk és hogy megálljuk a helyünket. A Heveshez közeli településen élő srácoknak ez új lehetőség és hatalmas esély, hogy magasabb osztályban kipróbálhassák magukat. Emellett elindul, pontosabban újra élesztjük a lányfocit Hevesen. A Kis Csaj Sasokkal átjövünk Hevesre és a leány U19-es bajnokságban indulunk. A legutóbb befejeződött idényben a tarnaörsiekkel bronzérmet szereztünk. Itt a célunk nem lehet más, mint a leány foci népszerűsítése mellett a tavalyi eredmény megismétlése vagy annak túlszárnyalása. Itt is új a lehetőség a csajoknak, hogy a focit kipróbálják.

Tarnaörstől jómagam és a lányok is békében, de nehéz szívvel váltunk el, de a tovább fejlődésünk érdekében most ez volt a legjobb választás. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában