Sportlövészet

2023.06.27. 14:16

Bajnoki cím a MátraHegyi SE fiataljainak

A Tatárszentgyörgyhöz közeli Sarlóspuszta adott otthont a Magyar Sportlövők Szövetsége által kiírt Országos Bajnokság Junior Trap és Skeet versenyszámainak.

B. Cs.

Kerekes Mihály Gábor (1) már az alapversenyben kiemelkedett

Forrás: hunshooting.hu

A hatvani székhelyű, de Mátrafüreden működő MátraHegyi SE indulói, ahogy a korábbi években, úgy idén is részt vettek a megméretésen. Mi több, a Hegyi Norbert vezette klub mindkét képviselője bajnoki címet szerzett a Pest megyei koronglőtéren lebonyolított eseményen.

– Safranka Balázs a junior trap kategória alapversenye után a második helyen állt, de a döntőben nagyszerű versenyzésseladobogó tetejére léphetett fel – közölte Hegyi Norbert.

Safranka Balázs a junior trap kategória győzteseként állhatott a dobogó tetejére 
Forrás: hunshooting.hu

A Heves vármegyei egylet versenyzői trapban mindig remekelnek, idén először azonban skeet versenyszámban is volt érdekeltsége a válogatott sportlövő klubjának.

– Kerekes Mihály Gábor már az alapversenyben kiemelkedett a mezőnyből, ugyanis kilenc korong előnnyel végzett az élen. A döntőben aztán folytatta jó szereplését, és megszerezte a skeet országos bajnoki címet – tette hozzá a nagyszerű hétvégét zárt MátraHegyi SE vezetője. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában