Kézilabda

2023.06.21. 18:43

QHB-Eger: lengyel jobbátlövő az ötödik új igazolás

A lengyel élvonalban (Ekstraklasa) legutóbb nyolcadik helyen zárt MMTS Kwidzyn együttesétől érkezik az NB I.-es újonc QHB-Eger ötödik nyári igazolása. A 27 éves Nastaj Bartosz jobbátlövőként vár majd bevetésre.

S. K.

Nastaj Bartosz (szemből) Lengyelországból érkezik

Forrás: mmts.pl

Nastaj Bartosz az elmúlt három évet Kwidzynban töltötte, azt megelőzően négy szezonon keresztül erősítette a szintén élvonalbeli Piotrków Trybunalski gárdáját. A 27 éves kézilabdázó pályafutása során először áll légiósnak.

– Nastaj jobbátlövőként és a védelemben is bevethető, meggyőződésem, hogy az együttes egyik meghatározó tagja lehet – jelentette ki az egriek edzője, Tóth Edmond.

 – Az életkorából adódóan már rendelkezik kellő tapasztalattal ahhoz, hogy a nehéz helyzetekben is a segítségünkre legyen. Gólerős, lendületes játékos, aki reményem szerint gyorsan fel tudja venni a magyar bajnokság ritmusát. Az egyeztetések során elmondta, hogy szeretné magát kipróbálni erős külföldi bajnokságban is. Motiváltan, tele bizonyítási vággyal érkezik a Kemény Ferenc Sportcsarnokba.

Nastaj Bartosz portugál Francisco Silva, Maracskó Zalán, Bajus Brunó és Kavin Mátyás után a QHB-Eger ötödik nyári igazolása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában