Kispályás foci

2023.06.22. 15:21

Városi bajnok Egerben az Aquakond öregfiúk csapata

Sorban kilenc győzelem után ikszelt az Aquakond csapata, ám a döntetlen is aranyérmet jelentett a gárdának a 2023. évi egri bajnokság öregfiúk mezőnyében.

B. Cs.

Az Aquakond csapata veretlenül végzett a küzdelemsorozat élén

Forrás: Beküldött fotó

A csupán a félidényes, csak a tavaszi szezont magában foglaló pontvadászat 10 mérkőzést tartalmazott egy-egy alakulat számára. Az éllovas Aquakond csapata kilenc győztes találkozó után csapott össze a második helyen álló Bogács Gyógyfürdő gárdájával. A párharc előtt öt pont volt az előnyük a zöldeknek az egy meccsel kevesebb játszott borsodiak előtt. Mivel a szerda esti mérkőzés 3–3-as végeredményt hozott, az Aquakond megnyerte a bajnoki címet.

A bajnokcsapat tagjai

Turi Gyula, Sztrapkovics Péter – kapusok; Váradi Egon, Ladányi Ákos, Kasza Gábor, Bíró János, dr. Ivancsó Attila, Nyilas László, Szabó Béla, Jakab Zsolt, Gyöngy Attila, Sráj Attila, Szabó Zoltán, Magyar Péter, Cserős Vilmos és Garabás László – mezőnyjátékosok.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában