Kispályás foci

2023.07.02. 11:14

A Hollywood csapata újra tornagyőzelmet ünnepelt

A névadó csapata nyerte a 2. Hollywood-kupa felnőtt tornát. Az egri Kemping Sporttelepen a jótékonyság jegyében több mint 300 ezer forintot gyűjtöttek össze a szervezők.

Sike Károly

A Hollywood csapata ismét a csúcsra ért az egri Kemping Sporttelepen

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Az idén húsz csapat részvételével rendezett tornán rengeteg parázs mérkőzést láthatott a közönség. Az 1x20 perces csoportmeccseket követően a legjobb nyolc között keresztjátékkal folytatódott a küzdelem, hogy aztán az éremért zajló csatákra igazán élesbe forduljon a versengés. 

A döntőben a címvédő Hollywood együttese Szabó Dominik góljával 1–0-ra diadalmaskodott a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Arló gárdájával szemben.

A szervező csapat nevében Bata Árpád úgy fogalmazott: izgalmas csatákat hozott a 2. Hollywood-kupa, s szerencsére az időjárás is kegyesnek bizonyult.

– Annak ellenére, hogy olykor parázs mérkőzéseket vívtak a csapatok, mindenki jó szájízzel térhetett haza – fogalmazott a játékosként a Hollywood csapatát erősítő egerszóláti labdarúgó.

 – Talán a nagy tét miatt is voltak olykor feszültebbek a játékosok, de a meccsek után rendeződtek az ellentétek. A tavalyi torna sikerén felbuzdúlva, idén a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat részére kezdeményeztünk adománygyűjtő akciót, amelynek bevétele az első becslések szerint meghaladta a 300 ezer forintot. Az összeghez az Agria Camino Kft. 100 ezer forinttal járult hozzá. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki kivette a részét az esemény sikeréből, jövőre több újítással igyekszünk újra emlékezetessé tenni az egyre népszerűbbé váló jótékonysági eseményt.

A torna győztese részt vehet az idei Magyar Minifutball Bajnokság Kelet-magyarországi döntőjében.

Öten vehettek át különdíjat
A 2. Hollywood-kupa végeredménye: 1. Hollywood (Bata Árpád, Besenyei Richárd, Bukta Krisztián, Hajdú Zsolt, Horváth Péter, Molnár András, Pásztor Zsolt, Suha Balázs, Szabó Dominik, Szabó Viktor), 2. Arló, 3. Tye-Tye Felnémet, 4. Egerszalók.
Különdíjasok. Legjobb mezőnyjátékos: Molnár András (Hollywood). Legjobb kapus: Balogh Csaba (Tye-Tye Felnémet). Gólkirály: Kovács Péter (Szedett-Vedett FC) 9 góllal. Puskás-díj: Csík Balázs (Dodi-Balu). Nagy László-díj: Montvai Tibor (Egerszalók)

Íme a torna All Star-csapata 
Az esemény szervezői idén is megválasztották a torna All Star-csapatát, amelyben a kiemelkedő teljeítményt nyújtott labdarúgók kapnak helyet. A különdíjas Balogh Csaba, Kovács Péter és Molnár András mellé All Star-játékosként Jakab Ákos (Stáber Bau), Havasi Ádám (Arló) és Szabó Viktor (Hollywood) került be. 
A torna All-Star csapata: Balogh Csaba (Tye-Tye Felnémet) – Molnár András (Hollywood), Kovács Péter (Szedett-Vedett FC), Jakab Ákos (Stáber Bau), Havasi Ádám (Arló), Szabó Viktor (Hollywood)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában