Labdarúgás

2023.07.30. 16:49

Az FC Hatvan kétgólos hátrányból fordítva nyert Kisvárdán

A családi okok miatt hiányzó vezetőedző, Zoran Szpisljak távollétében bravúros sikert arattak a hatvaniak az NB III. Északkeleti csoportjának 1. fordulójában.

Heol.hu

A hatvaiak nagyszerűen kapták el a rajtot

Forrás: FC Hatvan

KISVÁRDA II.–FC HATVAN 2–4 (2–0)

Kisvárda. V.: Vinter Béla Gábor (Elek, Tóth Á.).
KISVÁRDA: Hotra – Kozacsuk (Szirota, 67.), Rubus, Stefan – Simon (Pongó-Dankai, 77.), Honcsar, Ponomarenko (Jene, 77.), Sikorszki – Ésik (Bliznjuk, 51.), Kristófi, Puporka. Edző: Gerliczki Máté.
HATVAN: Menczeles – Tarjáni, Szabó Sz., Takács, Sárossy, Benkó (Burzi, 46.), Karácsony, Kitl (Fekete K., 93.), Czibolya (Panyi, 84.), Dinka (Molnár R., 84.), Laczik (Kanálos, 64.). Megbízott edző: Rézsó Péter.
Gól: Szabó Sz. (20. – öngól),  Honcsar (30.), ill. Kitl (48.), Tarjáni (58.), Burzi (66.), Kanálos (96.).
Kiállítva: Puporka (44.).

Gerliczki Máté: – Nagyon sima mérkőzés volt számunkra, az első félidőben még a kettőtől is több gólt lőhettünk volna, aztán a játékrész végére megtörtént a kiállítás, amely teljes mértékben elfogathatatlan. A második félidőben megszerveztük a védekezésünket, amely abszolút nem működött, onnantól kezdve már futballról nem nagyon lehet beszélni.
Rézsó Péter: – Először is gratulálok a csapatnak, óriási győzelmet arattunk. Jól kezdtük a mérkőzést, helyzeteink voltak, de kimaradtak. Jött egy öngól, ami visszafogta a csapatot es utána kaptunk még egyet. A második félidőre taktikát váltottunk és nagyon fegyelmezett, nyugodt játékkal, labdajáratás után, a széleket kihasználva üres területekre való beindulásokkal meg tudtuk törni az ellenfelet. A helyzeteinket gólra tudtuk váltani. Köszönöm a csapatnak, hogy a játékosok így álltak hozzá a mérkőzéshez!
Következik: FC Hatvan–DEAC, augusztus 2., szerda, 17.30. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában