Labdarúgás

2023.07.29. 10:18

Domoszlóra az új edzővel eddig nyolc játékos érkezett

A friss szerzemények közül négyen az Egerszalók SE-től vettek búcsút az edző, Penti Zoltánnal együtt.

Bódi Csaba

Szabó Dominik (kékben) ismét zöldbe bújik

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Az andornaktályai Marshall ASE csapatához távozott tréner, Kovács Zsolt helyét szakvezetőként Penti Zoltán vette át Domoszlón. 

A 2022/23-as Heves vármegyei II. osztályban 14. helyen végzett egyletnél az új edzővel eddig nyolc játékos érkezett vagy tért vissza a klubhoz. A szalókiaknál az U19-es együttest irányított Pentivel tartott fia, Péter, ezenkívül Péter Martin és két ifista, Szajkó Richárd és Lakatos Zoltán. Utóbbi 28, Szajkó pedig 21 gólt szerzett az előző idényben. 

Forrás: Heol Sport

Rajtuk kívül Kanalas Ármin (Energia SC Gyöngyös), Sütő Márk és Kuborczik István (mindkettő MSE-Mátraballa), továbbá Szabó Dominik mondott igent Paulenka Richárd klubelnöknek. Szabó Maklárról elköszönve bújik ismét a domoszlóiak zöld-fehér szerelésébe.

– Lesznek még igazolások, ám úgy egyeztem meg a polgármester úrral, az egyben egyesületi elnök Paulenka Richárddal, hogy csak közvetlenül a bajnokság előtt határozzuk meg az elérendő célt – mondta Penti Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában