Kézilabda

2023.07.25. 12:32

Korábbi NB I.-es játékvezetővel is erősített a Hatvani KSZSE

Túri Csenge Erzsébet, Geri Zita Cecília és Molnár Nikolett után Kránitz Andrea és Pomozi Nikolett is igent mondott a Hatvani KSZSE hívó szavára.

Sike Károly

Kránitz Andrea (a labdával) a 2018/2019-es szezonban füzesabonyi színekben szerepelt

Forrás: Márkus Attila/Heves Megyei Hírlap

Öt új játékossal erősített a következő szezonra a Hatvani KSZSE női csapata, miután a már szezon közben távozott Ledacs-Kiss Szonja, Herczeg Noémi és Szikra Nikolett után az idény végén Antóni Viktória, Rózsa Veronika, Németh Loretta és Petrovics Anna is a távozás mellett döntött. 

A Zagyva-parti gárda a 2023/2024-es szezonban az NB II. C-csoportjába kapott besorolást. Az új lebonyolítás értelmében a tizennégy mérkőzéses alapszakaszt követően felső és alsóházi rájátszással folytatódik a pontvadászat, ahol az 1–4. helyezettek a D-csoport legjobb négy együttesével újabb oda-visszavágós meccsekkel küzdhetnek az érmes helyekért.

– Tizenhat játékossal kezdtük a közös felkészülést, egy-két kérdőjel ugyan még akad, de szinte teljes egészében kialakult a jövő évi keret – jelentette ki a hatvaniak edzője, Bárány Zsolt. – Örömmel jelenthetem, hogy utolsóként sikerült megállapodnunk Pomozi Nikolettel és Kránitz Andreával is, előbbi az Esztergomi Vitézek RAFC, utóbbi a Kazincbarcika KSE együttesétől érkezik hozzánk. Niki balkezes jobbszélsőként vár majd bevetésre, míg Andi a belső posztok bármelyikén képes lehet segíteni a csapatnak.

Kránitz Andrea korábbi NB I.-es játékvezetőként csatlakozik a hatvaniakhoz, hiszen a 2020/2021-es szezonban Pánczél-Héjjas Tímea oldalán hat élvonalbeli találkozón dirigált, köztük három alkalommal a Győri Audi ETO KC csapatának mérkőzésén. 

– Négy év után időszerűnek éreztem a környezetváltozás, ezért hagytam el a szintén NB II.-es Kazincbarcikát és fogadtam el a hatvani vezetők ajánlatát – osztotta meg a 34 éves Kránitz Andrea. – Nagyon jó közösségbe kerültem, izgatottan és tele ambíciókkal várom az új időszakot. A játékvezetői pályafutásomat tavaly szüneteltettem, hogy mikor és milyen formában térek vissza, azt még nem tudom megmondani.
A HKSZSE Bárány Zsolt irányításával hétfőn kezdte a közös felkészülést az új bajnokságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában