Labdarúgás

2023.07.19. 12:08

Laczik-emléktorna és családi nap Horton

Laczik Józsefre idén is tornával emlékeznek Horton. A hajdani klubelnök tiszteletére négy csapat lép pályára a helyi sporttelepen.

Sike Károly

A hortiak címvédőként lépnek pályára

Forrás: Beküldött fotó

Emléktorna családi nappal egybekötve. A Horton immár hagyományosnak számító rendezvényre július 22-én, szombaton várják a sportbarátokat. A 3. Laczik József-emléktornán címvédőként szereplő Horti SK mellett az egyaránt vármegyei II. osztályú Nagyréde SC, az Abasár SE és a III. osztályra készülő Tarnaörs Danyi SE csapata küzd a díszes trófeáért. A felnőtt tornával párhuzamosan színes programokkal teli családi nap is zajlik a helyi sporttelepen. A gyerekeket pónilovaglás, ugrálóvár, kézműves sátor, arcfestés és csillámtetoválás várja, miközben a Helyi Önkéntes Tűzoltóegylet tűzoltóautóját is megtekinthetik az érdeklődők.

– Idén is nagy tisztelettel adózunk Laczik József emléke előtt – fogalmazott a szervezők nevében Kvacsány Ferenc egyesületi elnök és a helyi sportklub szakmai vezetője, Káposzta István.

 – A négy csapat részvételével rendezendő tornán amellett, hogy gazdára talál a hajdani klubelnök nevét viselő serleg, díjazzuk a legjobb mezőnyjátékost, a legjobb kapust, a gólkirályt és a legsportszerűbb csapatot is. Remélhetőleg szép időnk lesz és igazán tartalmas nap elé nézünk.

Az Összefogás Hort Községért Egyesület 9 órakor kezdődő eseményén az egész családot átmozgatják. 

A program részét képezi izgő-mozgó torna kicsiknek, XXL Habparty Jámbor András vállalkozó jóvoltából, néptáncbemutató a hagyományőrzők színre lépésével, zumba bemutató a Fitt Kriszti Tánciskola produkciójában és diszkó Tóvaj Gábor pultja előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában