Labdarúgás

2023.07.03. 18:45

Nagyrédén egykori válogatott NB I.-es játékos vezette a focitábort

A fiatalok az alapoktól a kapusedzéseken keresztül a taktikai elemeken át ismerkedtek a labdarúgás fortélyaival.

Bódi Csaba

A Gál Rozália (hátul. balról az első) vezette összetartás remekül sikerült

Forrás: Nagyréde SC

A korábbi magyar válogatott labdarúgó, Gál Rozália vezetésével 36 gyermek vett részt a nagyrédei VAMAV focitáborban. Az összetartásról az előzőleg Halmajugrán tevékenykedett Sebestyén János számolt be, aki nemrég csatlakozott a szőlőskerti klubhoz.

– Pár év nélkülözés után 2023-ban újra jó beszélni a sportról és a fociról Nagyrédén – mondta a focitábor feladataiból kapusedzőként szerepet vállalt Sebestyén János, aki mellett Molnár András is a szakmai stábhoz tartozott a kurzus során. 

– Tavasszal felnőtt bajnokcsapatot és U19-es ezüstérmest ünnepelhetett a település, míg az utánpótlás Bozsik-programban rengeteg jó eredményt hoztak a gyerekeink. A táborozás során a fiatalok az alapoktól a kapusedzéseken keresztül a taktikai elemeken át ismerkedtek a labdarúgás fortélyaival. Gyorsan elrepült a hét, melynek utolsó napján érmeket és pólókat kaptak a gyerekek, akik fáradtan, de élményekkel tele indulhattak haza. Köszönet érte a VAMAV Kft.-nek, a Detki Keksznek, a Nagyrédei Öregfiúknak, a Nagyréde SC-nek és a szülőknek. 

Sebestyén János (fehér pólóban) a kapusokat pallérozta
Forrás: Nagyréde SC

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában