Labdarúgás

2023.08.25. 20:30

A kupameccs előtt az NB II.-ből igazolt az Eger SE

Négy továbbjutott csapatunk közül egyedül a lőrinciek játszanak otthon a Mol Magyar Kupa 2. fordulójában.

Bódi Csaba

Nagy-Kolozsvári Dániel (balról) visszacsábítása jelentős fegyverténynek számít

Forrás: Lénárt Máron/Heves Megyei Hírlap

Szombat, 16.30:

LŐRINCI VSC–CIGÁND SE
Selyp, Lőrinci Sporttelep. V.: Valu Tibor (Benkő, Sztányi).
Gulyka Zsolt csapata az 1. fordulóban a Bánk Dalnoki Akadémia gárdáját búcsúztatta fölényes sikerrel (6–1), míg Bogdanovics Igor NB III.-ban újonc együttese a Csengersimáért KHE alakulatának vendégeként igazolta a papírformát (6–0).

DEBRECENI EAC–FC HATVAN
Debrecen, DEAC Sporttelep. V.: Nagy Róbert (Vrboszki, dr. Gavalla-Kulcsár).
Az NB III. Északkeleti csoportjába is vetélytárs egyetemi gárda Monostorpályiban nyert 2–0-ra egy körrel korábban, a hatvaniak pedig Jászberényben vették simán az akadályt (3–0).

TARPA SC–EGER SE
Tarpa. V.: Szilágyi Sándor (Punyi, Tóth Á.).
A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei I. osztályban szereplő – és eddig mindkét meccsüket megnyert – hazaiak a Balmazújvárost búcsúztatták a nyitányon (4–0), míg az egriek Gyulaházán taroltak (7–0). Az ESE hét közben leigazolta Nagy-Kolozsvári Dánielt (Siófok), Balázs Patrikot (DVTK) és a kapus Iváncsics Alexet (Dunaföldvár). Továbbá terítéken van a védő Dulló Martin (Csákvár) szerződtetése.

NAGYECSED RSE–MAKLÁR SE
Nyírcsaholy. V.: Hajdú Dávid (Tőkés, Flinta).
A Hajdúszoboszló elleni sikerrel (4–1) jutott túl a Magyar Kupa 1. fordulóján a szabolcsi első osztályban két vereséggel kezdő vendéglátó együttes. A Csomós János és Sipos Lajos által felkészített makláriak előzőleg a Karancslapujtőt fektették két vállra (3–1).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában