Labdarúgás

2023.08.13. 20:15

Az FC Hatvan Sényőn is megőrizte a veretlenségét

Két győzelem után az újabb szabolcsi vendégjáték egy pontot hozott a hatvaiak számára az NB III. Északkeleti csoportjának 3. fordulójában.

Heol.hu

A hatvaniak (sárgában) értékes ponttal gyarapodtak

Forrás: Gazdag Mihály/Kelet-Magyarország

SÉNYŐ–FC HATVAN 1–1 (1–0)

Sényő, 180 néző. V.: dr. Dédesi Mátyás (Elek B., Bense M.).
SÉNYŐ: Szondi L. – Klepács K. (Szopkó V., 73.), Márton A., Erdei A. (Schmidt P., 81.), Kapacina K., Kovács Á. (Vámos G., 81.), Farkas M., Lizák B. (Vámos M., 62.), Szokol Zs., Ur L., Kapacina V. (Orosz M., 81.). Edzők: Imrő László és Fiumei Viktor.
HATVAN: Menczeles I. – Takács B., Szabó Sz., Czibolya G. (Benkó D., 91.), Kanálos P. (Fellner K., 46.), Kitl K., Karácsony D. (Fekete K., 80.), Sárossy D., Burzi A. (Laczik L., 66.), Tarjáni P., Dinka K. (Panyi A., 66.). Edző: Zoran Szpisljak.
GÓL: Szokol Zs. (37.), ill. Szabó Sz. (83.).
JÓK: Szabó Sz., Karácsony D., Kitl K., Tarjáni P.

IMRŐ LÁSZLÓ: – Inkább buktunk két pontot, mint nyertünk egyet. A játék képe alapján közelebb álltunk a győzelemhez, viszont a vezető találatunk után nem tudtuk növelni az előnyünket, ellenfelünk pedig egyetlen kapura tartó lövésből kiegyenlített.
ZORAN SZPISLJAK: – Iszonyatosan kemény meccsre készültünk, ami már elejétől ki is rajzolódott. Az első félidőben a Sényő kicsit közelebb állt a gólszerzéshez, sőt, ki is használt egy rögzített szituációban. A második félidőben a csapatunk felemelte a szintet és onnantól kezdve átvettük az irányítást. Sikerült kiegyenlíteni, de sajnos nem volt elég idő, hogy a három pontot is be tudjuk gyűjteni. Mindenképpen gratulálok a csapatnak, fontos pontot szereztünk.

A játéknap teljes eredménylistája
Forrás:  adatbank.mlsz.hu
Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában