Strandröplabda

2023.08.08. 16:12

EVSI: ezüstös páros Abádszalókon

Ezüstérmet szerzett az U14-es korosztályban a M. Kiss Márton, Vincze Márk duó az országos bajnokság abádszalóki döntőjében.

Sike Károly

Az M. Kiss Márton, Vincze Márk duó a dobogó második fokán

Forrás: EVSI

Az Egri Városi Sportiskola (EVSI) kiválóságai a fináléban döntő játszmában maradtak alul fővárosi riválisukkal szemben. Az idén felkészülési versenyeken jeleskedő, két évvel ezelőtt az U16-osok között ezüstérmet szerző szintén egri Tari Bendegúz bravúrját sikerült most megismételni Vincééknek. A Jakubik Soma, Riczkó Dániel páros számára viszont vágyálom maradt a legjobb négybe kerülés, végül az 5–8. helyeken zártak. 

Bizakodásra adhat okot, hogy az U14-es kategóriában induló játékosok még jövőre is ebben a korosztályban versenyezhetnek, azaz eredményeiket többnyire idősebbekkel szemben versenyezve érték el.

Az U18-asok döntőjében Hornyik Barnabás Tóth Bálint oldalán lépett homokra a budapesti Beach Arenában és helyenként nagyszerű játékkal egészen a negyeddöntőig meneteletek, ahol a hetedik helyen zártak.

– Egyre nívósabb mezőnyben szerepelnek a tanítványaim, akik rendre szépen felkészülnek a megmérettetéseikre. A legügyesebbek pedig már három éve gondoskodnak arról, hogy az Egri Városi Sportiskola ebben a sportágban is említésre kerüljön valamely korosztály országos döntőjének dobogósai kapcsán – osztotta meg a gyerekek felkészítője, Vincze Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában