Választás 2024

2024.05.01. 10:56

A helyi gazdasági szereplők fontos pillérei Egernek Vágner Ákos szerint

Vágner Ákos azt vallja, hogy az önkormányzatnak az is feladata, hogy stabil, kiszámítható környezetet és feltételeket teremtsen a helyi gazdaság szereplőinek.

Heol.hu

Nagy Lajos, a HESI Kft. ügyvezető igazgatója neves kutatókkal is együttműködve fáradozik az egészséges termékek előállításán Egerben, posztjában így fogalmazott Vágner Ákos a Fidesz-KDNP egri polgármesterjelöltje.

A helyi gazdasági szereplők fontos pillérei Egernek Vágner Ákos szerint
A helyi gazdasági szereplők fontos pillérei Egernek Vágner Ákos szerint
Forrás: Vágner Ákos/Facebook

Mint írta, Nagy Lajos a hazai élelmiszeripari cégek meghatározó, kiemelkedő személyisége, aki - kollégáival karöltve - nemcsak sok finomsággal látja el szűkebb hazánkat, de az adományozás és a segítségnyújtás terén is élen jár.

– A több évtizede tartó sikerüknek a kiemelkedő szakmaiság és a példás elhivatottság is az összetevője. A helyi gazdasági szereplők fontos pillérei Egernek, mi pedig abban hiszünk, hogy az önkormányzatnak az is feladata, hogy stabil, kiszámítható környezetet és feltételeket teremtsen számukra. Csak így lehet fejlődő pályán tartani a város gazdaságát – írta a posztban a polgármesterjelölt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában