Harcművészet

2023.08.29. 20:06

Mátra Kempo SE: fél év alatt 161 medál a „termés”

Az idén január 1-je és június 30-a között rendezett kempo, grappling és MMA versenyeken 64 arany-, 59 ezüst-, és 38 bronzérmet szereztek a Mátra Kempo SE tagjai.

Bódi Csaba

Dencinger Dávid (jobbról a negyedik) a meghívott vendégek társaságában

Forrás: Berzsenyi Gergely

A fenti medálgyűjtemény a mátraaljai városban 2009 óta működő, jelenleg 74 egyesületi tagot felvonultató klub 23 kempokájának nevéhez fűződik. A majd' két tucat sportoló 12 versenyen (hat grappling, öt kempo, egy MMA) állhatott dobogóra egészen pontosan 161 alkalommal.

Az 5Dudás Borászat Öntöde rendezvényhelyszínén azonban nem csak a közeli múlt eredménylistája került terítékre, hanem a következő öt esztendőre vonatkozó tervek is. Ezeket Dencinger Dávid egyesületi elnök ismertette a klub tagjaival, az egylet pártolóival, a partnerekkel és a támogatókkal.

 

Dencinger Dávid sok részletre kiterjedő előadást tartott 
Forrás: Berzsenyi Gergely

A Mátra Kempo SE több mint 60 tagján kívül meghívott vendégként köszönthették Gyöngyös polgármesterét, Hiesz Györgyöt, a Turisztikai, Ifjúsági és Sportbizottság elnökét, Ferenczy Tamást, a Gyöngyösi Civil Kerekasztal koordinátoraként Aradi Máriát, a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség főtitkárát, Havas-Sághy Gábort, a Magyar MMA Kevert Harcművészetek Szövetségének alelnökét, egyben a Nemzetközi Kempo Szövetség elnökét Papp Valért, valamint a Magyar Grappling Szövetség elnökét, Kovács Gábort.

Köszönet a támogatásért

A klubot idén segítők névsora: Vamav Kft., Door To Door Express Kft., Nemzeti Együttműködési Alap, Gyöngyös Város Önkormányzata, Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség

Előadásában Dencinger Dávid bemutatta a Mátra Kempo SE múltját, beszélt az egylet jelenlegi fő tevékenységéről, megosztotta az egyesület működésével kapcsolatos információkat, továbbá kitért a jövőre is, ami egyaránt fontos információkat tartalmazott a szövetségi vezetőknek, az edzéslátogatóknak és a várost képviselő meghívottaknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában