Labdarúgás

2023.08.18. 15:33

NB III.: az FC Hatvan maradna a magasban

Az augusztus 20-i ünnep miatt szombati játéknap vár a csapatokra az NB III. Északkeleti csoportjának 4. fordulójában, ahol a gyöngyösiek és az egriek már kora délután győztesek vagy vesztesek lehetnek (és persze ikszelhetnek is), míg a hatvaniak délután fogadják a tiszafüredieket.

Bódi Csaba

A hatvaniak (jobbra) második hazai mérkőzésüket játsszák

Forrás: Czímer Tamás - Heves Megyei Hírlap

Szombat, 11.00:

KISVÁRDA II. (5.)–GYÖNGYÖSI AK (15.)
Kisvárda, Várkerti Stadion. V.: dr. Dédesi Mátyás Benedek (Balla, Tóth Á.).

Az újonc gyöngyösiek esetében a pályán nyújtott teljesítmény és a tabellán elfoglalt helyezés nagyon nincs egyensúlyban. Az eddig mindhárom meccsüket 2–1-re elveszített mátraaljaiak szerzett pont nélkül szerénykednek az alsóházban, noha a játékuk alapján többre lennének hivatottak. A két győzelemmel és egy vereséggel rendelkező kisvárdai tartalékoknál sem a GYAK az esélyes, de lehet, hogy éppen emiatt lesz keresnivalója Majzik Zoltán csapatának a szabolcsi fellépés során.  

A játéknap teljes programja 
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

DVSC II. (11.)–EGER SE (12.)
Debrecen, DEAC Sporttelep. V.: Valu Tibor (Dobos, Pálinkás).

A hétközben edzőváltáson átesett egriek (Céró Bálint helyét Lázok János vette át vezetőedzőként) várhatóan bizonyítani akarnak az új szakembernek. A tréner érkezésével az új impulzust megkapta a gárda, amely a múlt héten elért első bajnoki sikerhez kapcsolódva újabb lendületet adhat a piros-kékeknek. Tekintve, hogy a kis Loki is 3/1-es mérkőzés/győzelem mutatóval rendelkezik, szoros mérkőzésre van kilátás, ahol az egyéni kvalitások döntő szerephez juthatnak. 

Szombat, 17.30:

FC HATVAN (3.)–TISZAFÜREDI VSE (14.)
Hatvan, Népkerti Sporttelep. V.: Szántó Simon Péter (Flinta, Kató).

Zoran Szpisljak csapata kiválóan elkapta a rajtot, a két győzelem és az egy döntetlen pillanatnyilag dobogót ért a hatvaniaknak. Ha ettől a magasságtól nem szédül meg a gárda, akkor az egy ponttal rendelkező fürediek sem húzhatják lentebb a Zagyva-partiakat. A veretlenség folytatásának kulcsát jól a szervezett, alázatos játék jelentheti, minimálisra csökkentve a hibák számát. Titok nincs, ha minden pályára lépő maximálisan odateszi magát a hazaiaknál, a TVSE ellen is folytatódhat a jó széria.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában