Vízilabda

2023.09.29. 21:23

Női Magyar Kupa: győztes meccset engedtek ki a kezeik közül az egriek

Hiába vezetett a mérkőzés nagy részében a Tigra-ZF-Eger, az utolsó negyedben Gurisatti Gréta találatával döntetlenre mentette a mérkőzést az FTC-Telekom Waterpolo.

Heol.hu

Rebecca Parkes (szemből) nagyot küzdött

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A BENU Női Magyar Kupa negyeddöntőjének 1. mérkőzésén:

TIGRA-ZF-EGER–FTC-TELEKOM WATERPOLO 13–13 (4–3, 6–5, 3–4, 0–1)
Eger, Bárány-uszoda. V.: Ercse N., Kun Gy.
EGER: Torma – SZILÁGYI D. 5, Parkes 2, Weston, LENDVAI 4, Bódi F., Szellák. Csere: Skultéti, Sóti L., Katona Zs., POGONYI 2. Edző: dr. Sike József

FTC: Kiss A. – GURISATTI 4, Pőcze P., Farkas T., Leimeter D., VÁLYI V. 3, TÓTH CSABAI 2. Csere: Neszmély (kapus), Bonca 1, Máté Zs., Kuna 1, Dömsödi 2. Edző: Gerendás György
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 13/7, ill. 7/3.
ÖTMÉTERESBŐL: –, ill. 2/2.
KIPONTOZÓDOTT: Szellák a 29. percben.
DR. SIKE JÓZSEF: – A nyáron alaposan kicserélődött a csapatunk, ezáltal mi teljesen más helyzetben vagyunk mint az FTC. Büszkeséggel tölt el, hogy ilyen teljesítményt nyújtottunk kiváltképp, hogy a 17 éves lányok egyénileg is komoly teljesítményt nyújtottak. Ilyen színvonalnak kell lennie, amikor a bajnok és a kupagyőztes találkozik.
GERENDÁS GYÖRGY: – A mérkőzése első fele a lövésekről szólt, semmi védekezést nem láttam. A második játékrészben összeálltunk, azonban addigra az Eger komoly előnyre tett szert. Ennek tükrében hízelgő a végeredmény.

A visszavágót szeptember 30-án, szombaton 18.30 órától rendezik a Népligetben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában