Vízilabda

2023.09.26. 11:57

Szerdai matiné: egri vendég a Szolnoki Dózsa

Meglehetősen furcsa időpontban fogadja ellenfelét a férfi OB I. 3. fordulójában a Tigra-ZF-Eger. Az eredetileg szeptember 23-ra kiírt mérkőzést a szolnokiak kérésére halasztották el.

Heol.hu

Az egriektől nagy munkára lesz szükség

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A férfi OB I. 3. fordulójának mérkőzése:

TIGRA-ZF-EGER (9.)–SZOLNOKI DÓZSA PRAKTIKER (3.)
Eger, Bárány-uszoda, szerda, 12.00. V.: Vogel G., Fodor R.
A 2022/2023-as szezon első hazai bajnoki mérkőzésén szintén a Szolnokot fogadta az egri gárda, amely akkor meglepetésre pontot csent (13–13) esélyesebbnek tartott ellenfelétől. Szinte napra pontosan az egy évvel ezelőtti bravúrt követően ismét borítanák a papírformát Dóczi Mártonék.
Az idei szezont miskolci vereséggel (8–10) indították Tóth Kálmán tanítványai, majd következett a KSI elleni győzelem (15–10). A sorban a Szolnok kétségkívül az eddigi legerősebb ellenfélnek számít. 
A Tisza-parti gárda két győzelemmel kezdte a szezont, előbb Szegeden nyertek 15–9-re, majd a hazai medencében a Miskolcot verték 11–7-re Jansik Dávidék. A szolnokiak hétvégén az Eurokupa franciaországi selejtezőtornáján az olasz Trieste és a francia Tourcoing mögött a harmadik helyen végeztek a C csoportban, így nem jutottak fel a főtáblára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában