Labdarúgás

2023.10.17. 19:41

Az Eger Sikeréért Egyesület is köszöntötte az ESE nevezetes alakját

„Az agyon sztárolt mostaniak a cipőjét nem vihették volna” – szerepel az egyik hozzászólásban.

Bódi Csaba

Kiss Tibor (középen) Zay Ferenc és Forgó János is köszöntötte

Forrás: Szántó György/Heves Megyei Hírlap

Az Eger SE hajdani NB I.-es futballistája, edzője és elnöke, Kiss Tibor október 17-én ünnepelte 75. születésnapját. Köszöntésből és köszöntőből nem volt hiány.

– Nagyon nagy erőssége a magyar válogatottnak Varga Barnabás. Végre látok olyan csatárt, akinek valami köze van a kapuhoz, hasonlóan Sallai Rolandhoz. Személyükben két normális, elfogadható támadóval rendelkezünk.

Ez egyáltalán nem mindegy, mert nálunk az a szokás Magyarországon, hogy mikor az ellenfél vezet 2–0-ra vagy 1–0-ra, akkor az edző beküldi a csatárt a 85. percben. Támadókkal lehet nyerni meccset, nem védőkkel, mert azért rendre a csatárok döntik el a meccseket – mondta többek között Kiss Tibor, aki majd’ egy órán keresztül idézte fel emlékeit és fogalmazta meg véleményét a rá jellemző markáns módon a Heol.hu stúdiójában.

A kedd reggel rögzített beszélgetés kedden 20 órától elérhető a Heol.hu hírportálon és a Heol Sport közösségi oldalon.

Kiss Tibort a köszöntők sorában elsőként Nyitrai Zsolt üdvözölte, a miniszterelnök főtanácsadója sms-ben fejezte ki nagyrabecsülését és kívánt jó egészséget az ünnepeltnek. Napközben aztán minden egyéb módon megtalálták a jókívánságok. Akadt, aki úgy fogalmazott a délelőtt közreadott írásunkhoz hozzászólásként, hogy „az agyon sztárolt mostaniak a cipőjét nem vihették volna”, míg más azt írta, hogy „nagyon élveztem a csatárjátékát”.

A délutáni órákban aztán az Eger Sikeréért Egyesület (ESE) irodájában volt jelenése a születésnaposnak. Vendéglátóként az ESE elnöke, Forgó János nyújtott át ajándékot Kiss Tibornak, akit – a házigazdához hasonlóan – ugyancsak régi barátként Zay Ferenc köszöntött az irodában. 

A mozgalmas és érzelmekben gazdag nap végén fáradtan tért haza a labdarúgás elkötelezettje, akire szombaton is élménydús nap vár, igaz, akkor már Miskolcon, az MVSC meghívásának eleget téve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában