Labdarúgás

2023.10.06. 14:25

Az FC Hatvan már nagyon éhes a sikerre

Augusztus eleje óta nyeretlenségi sorozatát hazai pályán szakíthatja meg az FC Hatvan csapata az NB III. Északkeleti csoportjának 10. fordulójában.

Bódi Csaba

Fekete Kristófék (a labdával) a tiszaújvárosiak ellen győznének

Forrás: Pesti József/Új Néplap

Vasárnap, 15.00:

FC HATVAN (12.)–TISZAÚJVÁROS (6.)

Hatvan, Népkerti Sporttelep. V.: Virág András Barnabás (Czeglédi, Bencze).

Az ősszel otthonukban még veretlen hatvaniak szorgosan gyűjtik a döntetleneket, azonban a hárompontos rendszerben ez nem annyira „kifizetődő”. A DVSC II.-nél elszenvedett 4–0-s vereség mélyütésként hatott, innen kell most felállni a sárga-kékeknek, akik legutóbb nyolc fordulóval korábban, az augusztus 2-án rendezett DEAC elleni hazai mérkőzésen éreztek meg a győzelem ízét.

REAC (11.)–EGER SE (7.)

Budapest, Budai II. László Stadion. V.: Kakuk Szabolcs (Varga L., Szabó R.).

A rendre szoros meccseket játszó, ám az eredményesség receptjét már ismerő egriek kétségtelenül jobb formáról tanúskodnak, mint az utóbbi három mérkőzésüket elvesztett rákospalotaiak. Ezt szeretnék minél tovább kitolni a  vendégek, ami a budapesti   újonc otthonában sem tűnik vállalhatatlan küldetésnek. Amennyiben a győzelembe vetett hit és a sikeréhség meglesz az Eger SE-nél, tovább tarthat az őszi menetelés.

A játéknap teljes programja
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

TISZAFÜRED (15.)–GYÖNGYÖSI AK (16.) 

Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep. V.: Sándor Csaba (Flinta, Németh B.).

Az első NB III.-as győzelem még várat magára a gyöngyösieknél, a Karcag ellen döntetlennek betudhatóan azonban első pontját a múlt héten megszerezte az újonc. Sorban elszenvedett nyolc vereség után ez már nagyon „kijárt” a mátraaljaiaknak. Hogy ez lendít-e a csapaton vagy sem, az vasárnap Tiszafüreden kiderül. Az eddig várakozáson alul teljesítő házigazdák persze úgy lehetnek vele, kivel szemben győzzenek, ha nem a sereghajtó ellen. Igaz, a Gyöngyösi AK részéről is jöhet a válasz: kit verjenek meg, ha nem a közvetlen riválist? Mindebből aztán az (is) következhet, hogy megosztoznak két ponton a csapatok.

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában