Téliesítés

2023.10.14. 08:51

Hétfőtől már sátor alatt edzhetnek az egri Bárányban

Szerdán bezárt a Bárány uszoda, hétfőtől azonban már látogatható lesz, addig elkészül a sátorfedés.

Tóth Balázs

Az elmúlt hónapokban a medence szélén szereltek a szakemberek, e hét második felében azonban már elkezdték a sátor felfúvását a Bárány uszodában. Erről saját közösségi oldalán osztott meg képet és videót Kovács Cs. Tamás ügyvezető igazgató.

Ahogyan arról korábban hírt adtunk, az Egri Vízilabda Klub a korábbi merevvázas fedés helyett fújt sátrat állít föl a nyitott uszoda medencéje fölött, amivel 365 napon át használhatóvá teszik a létesítményt, és ettől azt várják, hogy növekszik az edzésidő, ezáltal az utánpótlás csapatok fejlődése és eredményessége. A klub TAO forrásból és önerőből végzi a beruházást, Szécsi Zoltán, a klub ügyvezető elnöke korábban elmondta, a számítások 210 millió forint bekerülési költségről szóltak. A fenntartása viszont nem lesz drága, hiszen nem földgázzal, hanem a termálvízből visszanyert hővel fűtik majd a sátrat. A tervek szerint az úszó közönség és a sportolók hétfőtől ismét látogathatják a Bárány uszodát.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában