Nem adja fel

2023.10.04. 09:38

Visszatér Amerikába a siroki Kölyök, aki kritikusainak is üzent

Az MMA-harcos hálás azoknak, akik mellette voltak az elmúlt nehéz időszakban.

Heol.hu

Pontosan egy éve vesztete el világbajnoki címmérkőzését Borics Ádám. A jelenleg is a sérülését követő rehabilitáció fázisában lévő siroki Kölyök most a Facebookon vallott őszintén érzéseiről:
– Ma pontosan egy éve, hogy elvesztettem a világbajnoki címmérkőzésem. Ezután jött a műtét, rehab… ami nem volt olyan egyszerű mint ahogy azt terveztem. Minden erőmön azon voltam nap mint nap, hogy minél hamarabb egészséges legyek, végre elmondhatom, hogy felépültem teljesen! Nem volt könnyű ez az utolsó 12 hónap egyáltalán nem…. Kicsit a bunyóhoz tudnám hasonlítani, mint amikor “jönnek a hülye gondolatok “ lesz ez még ugyanolyan mint előtte stb?? – írta Facebook-oldalán Borics Ádám.

A siroki kötődésű MMA-harcos kiemelte, nagyon hálás azoknak, akik mellette voltak ebben a nehéz időszakban. Egyben világos üzenetet küldött kritikusainak, és megerősítette, hogy hamarosan visszatér a tengerentúlra:
– Egy biztos ez is sokkal erősebbé tett. Nagyon hálás vagyok azoknak az embereknek akik ebben az időszakban is mellettem voltak! Hamarosan visszautazom az Államokba 🇺🇸, hogy tovább küzdjek az álmaimért. Köszönöm, hogy mellettem vagytok! A “sok jóakarónak” meg üzenem, hogy a sztori folytatódik pedig szerintük már vége van – fogalmazott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában