Labdarúgs

2023.11.09. 15:09

A gyöngyöshalászi gárda Hatvanban is folytatná a 2–0-s mintát

Hatvanban lesz házigazda a Gyöngyöshalász SE csapata a Heves vármegyei I. osztályú bajnokság 12. fordulójában. A vendéget a veretlenségét egy hete elveszített Marshall-ASE gárdája jelenti.

Bódi Csaba

A várható kezdőcsapatok

Forrás: Heves Megyei Hírlap grafika

Szombat, 13.30:

GYÖNGYÖSHALÁSZ (2.)–MARSHALL-ASE (4.)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, műfű. V.: Nagy Péter (Kecskés, Debreczeni K.).

– Azt a stabil, megbízható játékot várom a csapattól az andornaktályaiak elleni mérkőzésen is, amit az előző fordulókban mutattak a játékosok – mondta a gyöngyöshalásziak edzője, Labancz Róbert. 

– Utóbbi négy meccsünket egyaránt 2–0-ra nyertük meg, amivel teljes mértékben elégedettek lehetünk. A némi hiányérzetet csupán az jelent, hogy még mindig sok a kihagyott helyzet, vagyis a ziccerek hatékonyabb értékesítésén még akad javítanivaló. Aktuális ellenfelünkkel szemben is döntő lesz, hogy miként élünk majd a lehetőségeikkel. Addig persze nincs nagy gond, amíg nem kapunk gólt, közben viszont támadásban eredményesek vagyunk. Az andornakiak nagyon jól védekeznek, és gyorsan váltanak a kontrákra, amire ugyanúgy igyekszünk felkészülni, ahogy a többi játékhelyzetre.

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

A Gyöngyöshalász SE tíz mérkőzésen szerzett hét győzelemmel és három döntetlennel, vereség nélkül hagyta maga mögött az őszi idény eddigi részét. Rúgott gólból 20, kapott találatból hat szerepel a csapat neve mellett, amely 24 ponttal rendelkezik. A Marshall-ASE gárdája egy héttel ezelőtt az éllovas Lőrinci VSC elleni 3–0-s hazai vereséggel veszítette el veretlenségét. 

– Tanultunk az éllovassal szembeni összecsapásból, amelynek több tanulsága is akadt számunkra – tekintett vissza az andornaktályai klub edzője, Kovács Zsolt. – Sajnos a pálya állapota nem kedvezett egyik csapat játékának sem, ezzel együtt elkerülhető gólokat kaptunk, amelyeket figyelmetlenségek előztek meg. Azon a meccsen hiányzott a teljesítményünkből a kellő agresszivitás, arról nem is szólva, hogy a lőrinciek élesebbek voltak tőlünk. 

Az előbbiekből az is következik, hogy mindezekre jobban kell figyelni a gyöngyöshalásziakkal szemben, akik az LVSC-hez hasonló tudásszinttel rendelkeznek.

Tiszteletben tartjuk Labancz Róbert munkáját, aki Halászon is bizonyítja, hogy érti a mesterségét. Ettől függetlenül azt szeretnénk, ha nem tudna bennünket meglepni a vendéglátó csapat.

Két mérkőzést rendeznek villanyfénynél
Szombat, 13.30: 
BÉLKŐ SE-BÉLAPÁT (11.)–PETŐFIBÁNYA (12.). Bélapátfalva. V.: Társmegyei játékvezető.
FÜZESABONYI SC-ERŐSS ÚT (3.)–EGER SE II. (10.). Füzesabony. V.: Németh Szabolcs (Németh M., Gergely).
ENERGIA SC GYÖNGYÖS (9.)–BESENYŐTELEK (13.). Gyöngyös, Sport út. V.: Orosz Fruzsina (Nagy Ferenc, Derda N. L.).
Szombat, 15.00: 
HEVESTHERM-HEVESI LSC (7.)–EGERSZALÓK (8.). Heves. V.: Varga László (Juhász Á., Tamasi).
LŐRINCI VSC (1.)–HERÉD LC (5.). Selyp, Lőrinci Sporttelep. V.: Tóth Szabolcs (Ferenczi, Bublos).
Szabadnapos: Maklár (6.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában