Labdarúgás

2023.11.26. 15:52

FC Hatvan: a tíz perc alatt esett két gól döntött

Kétgólos vereséggel zárult a hatvaniak számára az NB III. Északkeleti csoportjának 17. fordulójában rendezett debreceni mérkőzés.

Füzesi Bálint

A hatvaniak nem zártak eléggé össze a DEAC-nál

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

DEAC–FC HATVAN 2–0 (0–0)

Debrecen, DEAC Sporttelep, 55 néző. V.: Takács Tamás (Flinta, Zahorecz).
DEAC: Ratku – Herczku, Tochukwu, Kónya, Sándor, Papp (Tóth S., 85.), Szabó L.(Al-Sheraji, 49.), Vincze Á., Soltész, Jankelic, Virág (Wente, 77.). Edző: Urbin Péter.
HATVAN: Menczeles – Szabó Sz. (Kanálos, 75.), Czibolya, Kitl, Karácsony, Benkó D. (Burzi A., 55.), Panyi (Fellner, 65.), Sárossy, Tarjáni, Vince A., Dinka. Edző: Zoran Szpisljak.
GÓL: Tochukwu (50.), Virág (58.).
JÓK: Tochukwu, Virág, Kónya, ill. Menczeles, Sárossy, Tarjáni, Vince A., Czibolya.

URBIN PÉTER: – Nehéz talajon, kiegyenlített első félidő után, tíz perc alatt sikerült eldönteni a meccset. Fontos volt, hogy kétgólos előnnyel mehettünk a hajrára, így megnyugtató volt számunkra a végjáték.
ZORAN SZPISLJAK: – Érdekes meccs volt a mai. Csapatunk az első félidőben jól helytállt. Azt kaptuk az ellenféltől, amit vártunk, olvastuk az elképzeléseiket. A második játékrészt ismét jól kezdtük, de az első gól előtt a játékvezetői ítélet jelentősen befolyásolta a mérkőzést, s onnantól kezdve az eredmény után futottunk. Többet próbáltunk vállalkozni, de ez nagyobb rizikót hordott magában, mivel a DEAC-nak több kontra lehetősége volt, és sajnos másodszor is betalált. Gratulálok az ellenfélnek, de a saját csapatomnak is, még úgy is, hogy ez eredmény nem úgy alakult, ahogy vártuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában