Labdarúgás

2023.11.12. 16:25

FC Hatvan: már nem a döntetlenek száma gyarapodott

Akár nagyobb különbséggel is nyerhetett volna az FC Hatvan csapata az NB III. Északkeleti csoportjának 15. fordulójában, ám a hazaiak így sem lehettek elégedetlenek.

Heol.hu

A hatvani gárda közeli riválissal szemben szerzett három pontot

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

FC HATVAN–REAC 2–0 (0–0)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, 250 néző. V.: Dobai János (Varga L., László I.)..
HATVAN: Menczeles I. – Szabó Sz., Czibolya G., Kitl K., Karácsony D., Benkó D., Sárossy D., Burzi A. (Laczik L., 80.), Tarjáni P., Fellner K. (Fekete K., 80.), Dinka K. Vezetőedző: Zoran Szpisljak.
REAC: Szalay A. – Mészáros V. (Palaga N., 69.), Kárász K., Markos M., Lustyik L., Nagy G. (Horváth K. (Kaszala P., 76.), Ujvári D. (Csernák M., 60.), Bedő R. (Lakatos Z., 69.), Tóth M. (Tóth Gy., 60.), Skripek D. Vezetőedző: Farkas József.
GÓL: Benkó D. (53.), Kárász K. (66. – öngól).
JÓK: Sárossy D., Tarjáni P., Czibolya G., Kitl K., Benkó D., Dinka K.

ZORAN SZPISLJAK: – Az elejétől mi irányítottuk a mérkőzést, amelyet már az első félidőben el kellett volna dönteni. Az első 45 percben három nagy ziccert dolgoztuk ki, ám ezeket nem tudtuk értékesíteni. Szünet után a felfogás nem változott, csak az volt a kérdés, mikor törjük fel a REAC védekezését, ami sikerült, és ha még egy kicsit pontosabbak vagyunk, akkor a gólkülönbség még nagyobb lehetett volna. Gratulálok a csapatnak és a szurkolóknak, akik végig velünk voltak.
KÖVETKEZIK: FC Hatvan–Kisvárda II.,  november 18., szombat, 13.00.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában