Kézilabda

2023.11.27. 14:09

Férfi Magyar Kupa: kötelező feladat előtt a Gyöngyös és az Eger

Míg a HE-DO B. Braun Gyöngyös NB II.-es, a QHB-Eger NB I/B-s csapat vendégeként lép pályára a férfi Magyar Kupa 3. fordulójában. A győztesek a legjobb 16 között folytathatják.

Sike Károly

Pályán a Gyöngyös és az Eger is

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A férfi Magyar Kupa 3. fordulójának mérkőzései:

DVTK–HE-DO B. BRAUN GYÖNGYÖS
Miskolc, Városi Sportcsarnok, kedd, 17.00. V.: Garai B., Varasdi L.
Az NB II. C-csoportjában kilenc mérkőzést követően százszázalékos mérleggel listavezető miskolciak két bravúrt már véghez vittek. Molnár András tanítványai a kupaküzdelmek nyitányán az NB I/B-s Mezőkövesdet búcsúztatták, miután alacsonyabb osztályú csapatként döntetlenre végeztek (32–32) a matyókkal, majd a második fordulóban a szintén másodosztályú ózdiakat múlták felül (28–23) Szepesi Istvánék. Az élvonalbeli Gyöngyös azonban már más kategória, a mátraaljaiak fölénye megkérdőjelezhetetlen.

VECSÉSI KKFT–QHB-EGER
Üllő, Városi Sportcsarnok, kedd, 18.30. V.: Fekete T., Hajdu T.
Az NB I/B-ben tíz mérkőzést követően öt győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel a tabella tizedik helyén álló vecsésiek a Magyar Kupa előző fordulójában az NB II.-es Csépe Salgótarjáni SKC csapatát búcsúztatták (32–30). A folytatásban már keményebb dió következik. Az NB I.-es újonc egriek egyértelmű esélyesként utaznak Üllőre, ahol márciusban még másodosztályú bajnoki mérkőzésen végeztek 20–20-as döntetlenre a felek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában