Labdarúgás

2023.11.07. 12:26

Kilenc csapat ad játékost a Heves vármegyei válogatottba

A Montvai Tibor (Egerszalók SE) és Gulyka Zsolt (Lőrinci VSC) alkotta edzőpáros hívására alakult ki a Heves vármegyei válogatott játékoskerete, amely a Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás Tornáján képviseli szűkebb hazánkat.

Bódi Csaba

Nyerges Krisztián (a labdával) és Molnár Erik József is a lőrinciektől érkezik a legjobbak közé

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Hamarosan a kikérő is megérkezik a csapatokhoz, szám szerint kilenc klub vezetőihez, amelyben a legjobbakhoz történő meghívást szerepel. A Heves vármegyei labdarúgó-válogatott december 1. és 3. között Nyírbátorban játszik selejtezőt Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye csapata ellen. 

A két szakvezető 19 mezőnyjátékossal és két kapussal utazik majd a szabolcsi városba. 

A trénerek csak olyan futballistákra számíthatnak, akik nem rendelkeznek profi szerződéssel és korábban sem szerepeltek professzionális szinten. Az állományban legtöbben (hatan) az éllovas Lőrinci VSC-t képviselik, míg öten a Füzesabonyi SC-Erőss út gárdájából érkeznek. 

A Heves vármegyei válogatott kerete

Kapusok: Áll Martin Bence (Lőrinci VSC, Halasi Ádám (Gyöngyöshalász SE)
Mezőnyjátékosok: Gál Szabolcs, Nyerges Krisztián, Perevuznik Maxim Sztepanovics, Molnár Erik József, Hegedűs Norbert (mind Lőrinci VSC), Jambrich Sámuel János, Berki Péter, Pataki Viktor, Farkas Krisztián, Ambrus Zsombor (mind Füzesabonyi SC-Erőss út), Kollár Bence, Sebe Attila (Marshall-ASE), Tari Szabolcs (Heréd LC), Vojtekovszki Márton, Molnár András Máté (Maklár SE), Balázs Lázár Tihamér (Hevestherm-Hevesi LSC), Gallik Gábor András, Ficzere Péter (mindkettő Egerszalók SE), Szegedi Zalán (Energia SC Gyöngyös).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában