Labdarúgás

2023.12.11. 11:18

Csík Ervintől Vass Istvánig, íme a sportszervezőként vizsgázottak névsora

Huszonöten vehették át okleveleiket az Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Amatőr Labdarúgó Sportszervezői tanfolyamának Heves vármegyei hallgatóiként.

Bódi Csaba

A tanúsítványokat Lovász Tamás István adta át a hallgatóknak

Forrás: heves.mlsz.hu

Az MLSZ és a sportszervezetek együttműködésének fontosságát, a szabályok ismeretének és az ügyviteli feladatok elvégzésének kiemelt szerepét hangsúlyozta az MLSZ Heves Vármegyei megbízott igazgatójaként Lovász Tamás István az oklevélátadó összejövetelen. Az egri Kemény Ferenc Sportcsarnok Olimpiai termében tartott ünnepségen természetesen járt a gratuláció is a tanfolyam elvégzéséhez. A kurzus résztvevői háromnapos képzést követően, online vizsga keretében adtak számot tudásukról. A vizsgakövetelményeket valamennyi hallgató sikerrel teljesítette – írja a heves.mlsz.hu.

Ők huszonöten

A 2023. évben végzett hallgatók: Csík Ervin, Csillik-Vályi  István, Csomós János, Faludi Károly Endre, Farkas Beáta, Fehér Tamás, Gódor János, Gyetván Krisztián, Kaszás Norbert, Kerepesi Péter, Kocsis József, Kozma Zsolt , Lakatos Zsolt, Libertényi Adél, Nagy-György Gábor, Panyi Attila, Pócs István, Pócsné Benei Zsuzsanna, Rozsnaki István, Szabó Csaba, Szabó Zsófia, Szilágyi Szabolcs Áron, Szluka Norbert, Tóth Mercédesz, Vass István.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában