Labdarúgás

2023.12.09. 16:38

Eger SE: 600 gofri és Bukrán-bravúrok

A Mlinkó István Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola és Kollégium fiataljai nagy örömmel fogadták a meghívást az Eger Labdarúgó Sport Kft. 1. Mikulás-kupa nevet viselő rendezvényére.

Bódi Csaba

A Mlinkó iskola tanulói is részesültek a Mikulás ajándékaiból

Forrás: Beküldött fotó

– Az Eger SE utánpótlás gárdájával májusban játszott barátságos mérkőzés után fiataljaink nagy izgalommal várták az eseményt – mondta a mlinkósok nevelője, Áncsán Zoltán. 

– A házigazdák edzői technikai jellegű, illetve ügyességi feladatokat állítottak össze a Felsővárosi Sporttelepen. Tanulóink a kezdeti megilletődöttség után egyre bátrabbak és ügyesebbek lettek. A 11-es rúgás aratta a legnagyobb sikert, amelynek során az NB III.-as csapat kapusának, az NB I.-s múlttal büszkélkedő Bukrán Eriknek rúghattak büntetőt a gyerekek. 

A hálóőr rendkívül jó napot fogott ki, így nehéz feladatuk volt a vendégeknek, akik a Mikulástól kapott szaloncukor és a közös gofrizás után fáradtan, de tele élményekkel térhettek vissza a kollégiumba.

És, ha már gofri! Az édes süteményből Horváth Ildikó irodavezető, dr. Garamszegi Dóra jogi vezető, Béres Mihály operatív vezető, valamint Szöllősi Richárd egyéni képző és videóelemző a nap során 600 darabot készített, hogy az Eger SE utánpótlás játékosai a sok mozgást igénylő, jó hangulatú esemény részeként pótolhassák az energiaveszteséget. A hatalmas adag pontos eljuttatásában nagy szerepet vállaltak a szülők, kiemelten K. Tóthné Andrea, míg a játéktér előkészítésében Nagy Barbara vezetésével az ESE edzői jeleskedtek. Eredményt hat kategóriában hirdettek úgy, hogy az első három helyezettet díjazták.

A Mikulás nem érkezett üres zsákkal, így a gyerekek nem távoztak üres kézzel
Forrás: Eger SE

A korosztályok dobogósai

U11–U13-as lányok:
1. Farkas Sára
2. Majoros Hanna
3. Boncz Mária

U8–U9-es vegyes:
1. Varga Nándor
2. Barankai Zalán
3. Koncz Zsófi

U10–U11-es fiúk:
1. Juhász Örs
2. Gál Gergely
3. Veres Hunor

U12–U13-as fiúk:
1. Horváth Ádám
2. Kása-Polonkai Mihály
3. Lőrincz Zétény

U14–U15-ös fiúk:
1. Bányi András
2. Tomori Dorián
3. Seres Noé

U16–U17-es fiúk:
1. Hegyi Zalán
2. Besenyei Bálint
3. Kis Gergő

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában