Fallabda

2023.12.15. 12:30

Egri Squash SE: az érmesek között Kun Krisztina ragyogott leginkább

Az idény harmadik utánpótlás viadalát a Rádi Pékség Utánpótlás Ranglista és Fejlődő verseny jelentette Egerben.

Bódi Csaba

Kun Krisztina (jobbra) két kategóriában indult

Forrás: Egri Squash SE

– A hazai játékosok extra motivációval vágtak neki a megméretésnek, amit tudatosabb felkészülés előzött meg, és mindez remek eredményekben mutatkozott meg az  Invest Sportcentrumban – számolt be az eseményről a házigazda Egri Squash SE menedzsere, Gulyás István. 

– Kun Krisztina magabiztosan nyerte az U13-as korosztályt, ahol Poczok Luca végzett a második helyen. A nagyobb lányoknál U17) Szűcs Boglárkát csak a döntőben tudták megállítani, de a fejlődését látva, az érem hamarosan még fényesebben csillog majd. A fiúknál Németh Norton (U13) és Vida Benjámin (U17) is megnyerte a bronzcsatát. Kun és Vida két kategóriában is rajthoz állt, Kriszti a U17-es, Beni az U19-es mezőnyben is nyert meccset. Rajtuk kívül Nagy Balázs, Tömösközi Janka és Hegyi Dániel is szépen teljesített.

A fejlődő versenyen az „újoncok” között négy egri fiatal (Doros Levente, Kiss Virág, Kukucska Márk, Nagy Hanka) szerepelt. Látva a játékukat, hamarosan ranglista-versenyen is indulnak majd.

Az egri versenyre a tél és a vírusok ellenére Szegedről, Győrből, Debrecenből, Tatabányáról, Budapestről és a fővárosi környékéről is többen neveztek, így a ranglista és a fejlődő is versenyt is meg lehetett tartani. A résztvevőknek a Rádi Pékség jóvoltából finom és egészséges Dia Wellness péksütemények adtak plusz energiát. Kellett is az extra energia, mert többen két korcsoportban is indultak

Az Egri Squash SE versenyzőinek helyezései

LÁNYOK
U13: 1. Kun Krisztina, 2. Poczok Luca
U17: 2. Szűcs Boglárka, 4. Tömösközi Janka, 5. Kun Krisztina

FIÚK
U13: 3. Németh Norton
U15: 6. Nagy Balázs
U17: 3. Vida Benjamin, 6. Hegyi Dániel
U19: 4. Vida Benjamin
Fejlődő kategória: 2. Doros Levente, 3. Kiss Virág, 4. Kukucska Márk, 6. Nagy Hanka

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában