Labdarúgás

2023.12.06. 18:06

Hevesi LSC: Báder tanítványa egy meccsen kilenc gólt szerzett

Tanuló évét tölti a regionális U19-es bajnokságban a Hevestherm-Hevesi LSC csapata, így minden apró sikert megbecsülnek az együttesnél.

Bódi Csaba

Pötös Rajmond (az álló sorban balról a negyedik) Báder János edző tanítványaként még sokra viheti

Forrás: Beküldött fotó

Első sikerét (4–2) a 4. fordulóban, a Gyöngyösi AK ellen aratta az újonc hevesi gárda, majd a második győzelemre a 14. fordulóig kellett várni. Közben akadt még két döntetlen (Jászberény 2–2, SBTC 1–1), ezzel együtt jobbára sima vereségeket kellett elkönyvelni a kék-sárgáknak. Ám a záró játéknap „hangosra” sikeredett.

– A srácok még szokják a magasabb osztály levegőjét és próbáljuk felvenni a ritmust – mondta a hevesiek edzője, Báder János. 

– Az idény utolsó meccsét azonban nagy különbséggel nyertük a sereghajtó ellen úgy, hogy Pötös Rajmond kilenc gólt szerzett, ezen kívül gólpasszokat adott és többször  került helyzetbe. Az ilyen teljesítmény ezen a szinten már nagyon ritka, szinte utánozhatatlan, különösen, ha vesszük azt, hogy a mezőnyben számos, az NB III.-as felnőtt bajnokságban edződő gólvadász szerepel. 

Rajmi 12 éve kezdte nálam a focit a Kis Sasok csapatban. 

Mindenki tudja – természetesen jó értelemben – hogy ütöm-vágom, annak érdekében, hogy kihozzam belőle a maximumot. Gratulálok ehhez a meccshez és persze ahhoz is, hogy 17 évesen már játszott a klub vármegyei I. osztályban érdekelt csapatában, ahol gól is szerzett.

A különbség egy tucat

MLSZ Regionális U19-es Alap, Középkeleti csoport, 14. forduló:
HEVESTHERM-HEVESI LSC–JÁSZBERÉNYI FC 13–1 (9–1)
Heves. V.: Nagy Péter (Koren, Aux).
GÓL: Pötös R. (1., 12., 15., 19., 31., 37., 39., 60., 77.), Suha S. (4., 47., 71.), Hegyi K. (27.), ill. Pikó M. (45.).

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában