Röplabda

2023.12.30. 10:32

Játékosát gyászolja a Gyöngyösi Röplabda SE

Hosszú küzdelem után örök nyugalomra tért a Gyöngyösi RSE játékosa, Dobos Máté.

Bódi Csaba

Dobos Máté (4) elvesztése mély sebet hagyott csapatártsaiban

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírap

A 41 éves korában elhunyt röplabdázóról édesanyja, Dobosné Timár Ildikó az alábbi bejegyzést osztotta meg saját közösségi oldalán.

„Szomorú szívvel tájékoztatunk benneteket, hogy gyermekünk, Dobos Máté türelemmel viselt betegség után 2023. december 25-én örök álomba szenderült. 

Köszönöm nektek a rengeteg támogatást, a beszélgetéseket, a látogatásaitokat, hogy fogtátok a kezét és erőt adtatok neki. Köszönjük a Bugát Pál Kórház Krónikus Ápolási Osztálya összes dolgozójának, orvosainak az általuk nyújtott gondos ápolást és a szakmai segítséget. Kérünk mindenkit legyenek tekintettel a család gyászára. 

Olyan seb ez, mely nem gyógyul be, olyan bánat, melyet nem ért csak az, aki átélte. Sosem halványul szívünkben emléke, mindig velünk leszel." – írta az édesanya.

A GYRSE is osztozik a család gyászában, a klub részéről így emlékeztek Dobos Mátéra.

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Dobos Máté csapattagunk, barátunk hétfőn hosszú küzdelem után örök nyugalomra tért. A gyászoló családnak ezúton is szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában