Röplabda

2023.12.26. 10:48

Legendás egri röplabdázók az MRSZ díjazottjai között

Két hajdani egri játékos is elismerésben részesült a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) Évzáró Gáláján.

Bódi Csaba

Sztankó Éva (balról), Bardi Gyöngyi, Tímár Edit és Berkó Liliána

Forrás: MRSZ

A Magyar Röplabda Szövetség alapításának 77. évfordulóján rendezett eseményen díjazták a 2023-as év legjobb játékosait és edzőit. Az óbudai Rozmaring étteremben elismerésben részesültek a legjobb játékvezetők, valamint átadták az elnöki- és szakmai különdíjakat és gazdára talált az MRSZ Emlékérem is.

A hajdani 14-szeres válogatott (1996–1998 között) Tímár Edit az MTK Budapest utánpótlásedzőjeként, Berkó Liliána trénereként fogadhatta a gratulációt. 

A 20 éves feladó, aki tavaly is kiérdemelte a címet, amellett, hogy utánpótlás bajnoki aranyat nyert az MTK Budapest csapatával, idén meghívást kapott a felnőtt válogatottba, sőt pályára is léphetett a magyar csapatban a női röplabda Európa-bajnokságon.

Tímár Edit és Berkó Liliána 
Forrás: MRSZ

A nemzeti együttesben 1990 és 1995 között 35 alkalommal szerepelt Sztankó Éva az idei esztendő legjobb magyar női ülőröplabda-játékosaként vehetett át jutalmat. 

A sportoló a magyar válogatott csapatkapitánya, akivel a gárda sporttörténelmi ötödik helyezést ért el a női ülőröplabda Európa-bajnokságon.

Egykori egri játékosként Bardi Gyöngyi, edzőként pedig Tatár Mihály díjátadóként vállalt szerepet a a gálán.

Sztankó Éva és Bardi Gyöngyi
Forrás: MRSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában