Labdarúgás

2023.12.25. 07:55

Váraszói SE: büszkeség a 47 éves labdarúgó Fair Play-díja

Mindössze egy ponttal az éllovas Istenmezeje mögött, a második helyről várhatja a tavaszi folytatást a Váraszói SE csapata. Az őszi szezonzárón további ünnepelni való is akadt.

Bódi Csaba

Tóth Jánosnak (jobbra) a VSE edzője, Országh Zoltán is gratulált

Forrás: Váraszói SE

A Heves vármegyei III. osztályú bajnokság Északkeleti csoportjában 13 mérkőzésen elért kilenc győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel 29 pontot gyűjtött a VSE. A gárda teljesítményét  sportgyűlésen értékelték, ahol a szokásos jó hangulatra sem lehetett panasz.

A vezetés részéről örömmel számoltak be róla, hogy Eszes Zoltán visszatér a klubhoz, mint mondták: a 28 éves támadóra nagy szükség lesz a tavasszal.

A váraszóiakat büszkeséggel tölti el, hogy játékosuk, Tóth János az MLSZ Heves Vármegyei Igazgatóságának Fair Play-díját vehette át.

A 47 éves középpályás a Bélkő SE-Mikófalva–Váraszó mérkőzésen gólhelyzetben vezette a labdát a kapura, amikor a mellette futó védő rossz mozdulat következtében megsérült. Ezt észlelve „Janika”, a büntetőterületen belül ezután nem kapura lőtt, hanem az alapvonalon túlra rúgta a labdát. Ezért mutatta fel neki Nagy Péter játékvezető a zöld lapot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában