Teremlabdarúgás

2024.01.13. 08:42

3. Impavidus-kupa: öregfiúké a játéktér Hatvanban

Két korcsoportban kínálnak lehetőséget a mérkőzésekre a szenioroknak február 3-án a Hatvani Sport- és Rendezvénycsarnokban.

Bódi Csaba

Akár Farkas Ferencék (szemben, pirosban) is újra pályára léphetnek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– A teremlabdarúgást kedvelő cégek, baráti társaságok, intézmények csapatait várjuk a 3. Impavidus-kupára, ahol igazolt és amatőr labdarúgók minden megkötés nélkül szerepelhetnek, saját felelősségükre – közölte Máté Tibor szervező, aki Kékesi Ferenccel közösen látja el a versenybizottság teendőit.

Ahogy az Öregfiúk (1989. december 31-e előtt születettek), úgy az Old Boys kategóriában (1980. december 31-e előtt születettek) is legfeljebb nyolc csapat futballozhat majd egymással. A 20x40 méteres pályán, 3x2 méteres kapukra 1x20 perces mérkőzésekre kerül sor. Díjazásban az első négy helyen végző gárda részesül és lesznek egyéni elismerések is.

A Hatvani Szabadidősport SE és Hatvani Kézilabda és Szabadidő SE rendezvényére január 29-én 12 óráig lehet nevezni Máté Tibornál a 70/326-1883-as telefonszámon.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában