Labdarúgás

2024.01.21. 09:12

Dicső múltat idéztek a hajdani Novaj II. futballistái

Juhász Péter és Zakhar Tamás mindenkit meghívott a Novaj II. futballistái közül, akik az 1998/99-es idénytől a 2006-os befejezésig a Heves megyei III. osztályú bajnokságban szerepelt csapatokban szerepeltek.

Bódi Csaba

Jó volt újra együtt lenni – állapították meg egyöntetűen a résztvevők

Forrás: Bódi Csaba/Heves Megyei Hírlap

– A nyolc szezon során nagyjából ötven játékos lépett pályára a Novaj II.-ben, melynek során három arany-, és egy ezüstérmet szereztünk – mondta Juhász Péter. 

– Közülük harmincöten jöttek el az összejövetelre. Nagy örömmel láttuk és köszöntöttük egymást, bőven volt miről beszélgetni a közösen eltöltött néhány órában. Lesz folytatás is, igyekszünk ebből hagyományt teremteni, mi több, kicsit tovább gondolva, talán vissza tudjuk „terelni” a novaji focit a vármegyei labdarúgóéletbe.

Bőven akadt a fényes korszakot megörökítő ereklyéből 
Forrás: Bódi Csaba/Heves Megyei Hírlap

Az ostorosi Spaten Sörözőben egyebek mellett szóba került, hogy a Délkeleti csoport első helyét húsz évvel ezelőtt szerezte meg először a Novaj II. csapata. Egy évvel később újra sikerült az élen zárni, sőt a 2005/2006-os idény is a novajiakról szólt. Aranyból egymás utáni években triplázott a gárda. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában