Teremlabdarúgás

2024.01.07. 21:49

Heves vármegyei játékvezetők: az elnök sajnálja kollégáit

A lejátszott hat mérkőzésen csupán egy vereséget szenvedett Heves vármegye játékvezető válogatottja, ám így is csupán a 9. hely jutott a mieinknek a Veszprémben rendezett 17. Sípmester Fesztiválon.

Bódi Csaba

A Veszprémben szerepelt Heves vármegyei játékvezető válogatot

Forrás: Beküldött fotó

– Az elmúlt négy évet figyelembe véve ezúttal játszott legjobban a csapat és a közösség is talán most volt a leginkább egyben, mégsem sikerült a felsőházba jutni. Emiatt sajnálom a játékosainkat, mert nagyon kevés hiányzott a felsőházi szerepléshez – mondta a Heves Vármegyei JB elnöke, Kelemen Attila.

A csapatvezetőként Tóh Zoltán irányotta gárda továbbjutása mindössze egy gólon múlott.

– A kezdés Tolna ellen nyögvenyelősen alakult, a 2–1-es győzelem lehetett volna 2–0, vagy 3–1 is, és akkor máris nekünk állt volna a zászló a csoport záráskor – folytatta Kelemen Attila. 

– A Fejérrel szembeni 1–0-s vereség azért fájó, mert végig mi játszottunk fölényben, ám a rivális egyetlen támadása győztes góllal végződött. A Pest elleni döntetlen (0–0), reálisnak nevezhető, majd a Veszprémmel szembeni utolsó csoportmeccsen a 2–0 már kevés volt, mivel tudtuk, hogy legalább háromgólos különbségű győzelem szükséges a fentebb lépéshez.

Az egységben volt az erő
Forrás: Belküldött fotó

A háromnapos torna vasárnapi helyosztóin így a 9–12. helyért mérkőzhettek a mieink, akik előbb Varga László büntetővédésének, majd Hovanecz Máté újabb góljának köszönhetően nyertek Csongrád-Csanád, később Jász-Nagykun-Szolnok vármegye ellen. 

Egy évvel korábban a 14. helyen zárta a 16. Sípmester Fesztivált szűkebb hazánk csapata, amelyből a négyszer eredményes Hovanecz Máté teljesítménye kiemelkedőnek nevezhető. 

Hovanecz Máté (zöldben) négy gólt szerzett 
Forrás: Beküldött

A mieink csoportbeli eredményei:

Heves–Tolna 2–1, gól: Hovanecz Máté 2
Heves–Fejér 0–1
Heves–Pest 0–0
Heves–Veszprém 2–0, gól: Lovas Norbert, Mencsik László

Az A-csoport végeredménye

1. Fejér 4 3 – 1 6–2 9
2. Pest 4 2 1 1 4–1 7
3. Heves 4 2 1 1 4–2 7
4. Veszprém 4 2 – 2 5–4 6
5. Tolna 4 – – 4 2–12 0

A 9–12. helyért:

Heves–Csongrád-Csanád 1–1, büntetőkkel: 4–3
Gól: Hovanecz Máté
Heves–Jász-Nagykun-Szolnok 1–0
Gól: Hovanecz Máté

A Heves vármegyei játékvezetői válogatott tagjai

Kapus: Varga László. Mezőnyjátékosok: Gergely Márton, Juhász Bálint, Juhász Ádám, Molnár Dániel, Nagy Ferenc, Lovas Norbert, Hovanecz Máté, Szigetvári Márk, Mencsik László, Török Mihály, Nagy Péter. Csapatvezető: Tóth Zoltán. Játékvezetőként működött: Kocsis József

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában