Teremlabdarúgás

2024.01.06. 16:31

Heves vármegyei játékvezetők: egy gól hiányzott a legjobb nyolc közé jutáshoz

Két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zárta a 17. Sípmester Fesztivál A-csoportjának küzdelmeit Heves vármegye játékvezető válogatottja. Így vasárnap a 9–12. helyért játszik szűkebb hazánk csapata a Veszprémben zajló rendezvényen.

Bódi Csaba

A Heves vármegyei játékvezető válogatott Veszprémben szereplő csapata

Forrás: Beküldött fotó

A Veszprém vármegye elleni utolsó csoportmeccsnek úgy vágtak neki a mieink, hogy amennyiben háromgólos sikert aratnak, akkor holnap a legjobb nyolc között folytathatják. Ez azok után vált nyilvánvalóvá, hogy előzőleg a pestiek ellen döntetlent játszotta a gárda, korábban pedig egy góllal alulmaradt a későbbi csoportgyőztes Fejér vármegyével szemben. 

Sípmestereink a nyitányon Hovanecz Máté duplájával verték a tolnaiakat, míg zárásként a házigazdákat győzték le kétgólos különbséggel. Ez azonban kevésnek bizonyult a felsőházhoz, ugyanis az azonos pontszámú gárdák összevetésében a pestiek (4–1), egy góllal jobbnak számítottak a hevesiektől (4–2). A csoportbeli 3. helyezés azt jelenti, hogy vasárnap a 9–12. helyért mérkőzik csapatunk.

A mieink csoportbeli eredményei:

Heves–Tolna 2–1, gól: Hovanecz Máté 2
Heves–Fejér 0–1
Heves–Pest 0–0
Heves–Veszprém 2–0, gól: Lovas Norbert, Mencsik László

A kezdés még jól alakult Beküldött fotó

Az A-csoport végeredménye

1. Fejér 4 3 – 1 6–2 9
2. Pest 4 2 1 1 4–1 7
3. Heves 4 2 1 1 4–2 7
4. Veszprém 4 2 – 2 5–4 6
5. Tolna 4 – – 4 2–12 0

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában