Teremlabdarúgás

2023.12.22. 17:58

Játékvezetés: bíróink Füzesabonyban hangoltak a Sípmester Fesztiválra

Január első hétvégéjén Veszprém ad otthont a 17. Sípmester Fesztiválnak. Az országos tornára a Heves vármegyei játékvezetők Füzesabonyban készültek mérkőzéssel.

Bódi Csaba

Az egerszólátiak (pirosban) jó ellenfelet jelentettek

Forrás: Egeszóláti SK

Tíz gól hozott a Heves vármegyei játékvezetők–Egerszóláti SK II. felkészülési mérkőzés. A füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskola csarnokában a bírók voltak a házigazdák, akik számára a vármegye III.-as gárda elleni találkozó a hangolást jelentette a hagyományos játékvezetői rendezvényre. A szólátiak örömmel vállaták az edzőmeccset, amely 5–5-ös végeredménnyel zárult.

A mérkőzés eredménye:

HEVES VÁRMEGYEI JÁTÉKVEZETŐK–EGERSZÓLÁTI SK II. 5–5
Gól: Mencsik, Hovanecz, Szigetvári M., Derda N., Gergely, ill. Horváth L. 2, Török M., Nagy K., Montvai Z.

Szűkebb hazánk sípmesterei december 30-án Gyöngyösön, a 12. Focival a gyógyulásért jótékonysági tornán vesznek részt a Bezzegh Víz-Gáz, az Istenmezeje SE öregfiúk és Nagyréde Team együttesével azonos csoportban szerepelve.

Az országos tornára január 6–7-én kerül sor Veszprémben, ahol a A jelű csoportban kezdik a küzdelmeket a mieink. A Március 15. úti Sportcsarnokban Tolna, Fejér, Pest és a házigazda vármegye csapata ellen kezdenek Szigetvári Márk és társai. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában