Labdarúgás

2024.01.23. 18:20

Íme a lista: közülük kerül ki Heves vármegye 2023-as legjobb játékvezetője

Január 27-én, szombaton este kiderül, kik lesznek a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Heves Vármegyei Igazgatósága Játékvezetői Bizottságának 2023. évi díjazottjai.

Bódi Csaba

Négy nap múlva fény derül a győztes kilétére Képünk illusztráció

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A közkeletű nevén bíróbálként emlegett esemény helyszínéül az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is az Agria TISZK Bartók téri rendezvényterme szolgál. A hagyományos évadnyitó/évadzáró összejövetelen majd' félszáz serleg, plakett és oklevél talál gazdára. 

A vármegyei vezetés köszöntője után jutalmat kapnak a bemutatkozó és a jubiláló sípmesterek, megemlékeznek az évfordulón túljutott és a búcsúzó sporttársakról. Az Év játékezetőjét megillető Darók Attila-díj győztese a jelöltlista szűkítése után három jelölt közül kerül ki.

A JB elnöke, Kelemen Attila lapunk érdeklődésére elárulta, hogy a legjobb három közé – ABC-sorrendben – a 47 éves, hevesi illetségű Harnos Csaba,  a 48 éves hatvani lakos, Lucián János és a 30 éves, Gyöngyösön élő Nagy Péter jutott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában