Kézilabda

2024.01.14. 12:58

Összegyűlt a sportág színe java Hevesen

A Hevesi SE korábbi és jelenlegi sportolóinak részvételével kilencedik alkalommal rendezték a hevesi sportcsarnokban az Újévi Kézilabda Gálát.

Sike Károly

A szeniorok fellépését nagy érdeklődés övezte

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Megtiszteltetésnek vettük, hogy olyan egykori sportolók is mezt húztak, akik már 70 év felett járnak – osztotta meg a Hevesi SE szakosztály-vezetője, Steczina Zsolt. – Hálásak vagyunk mindenkinek, aki jelenlétével emelte az esemény rangját és velünk együtt ünnepelt. Az önfeledt játék után jó hangulatú beszélgetésekkel, idéztük fel a múltbeli sportsikereket. A szokásos étkek sorát birka pörkölttel színesítettük, amit egy-két pohár itallal le is lehetett öblíteni. Jövőre már a tizedik újévi gála következik, ahol szeretnénk rátenni még egy lapáttal.

A 9. Újévi Kézilabda Gálán a legkisebbektől a szeniorokig minden korosztály pályára lépett. A nap csúcspontját kétség kívül a szeniorok fellépése jelentette, akiket óriási tapssal jutalmazott a közönség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában