Labdarúgás

2024.02.15. 07:52

Évadnyitó ligaértekezlet: régen akadt rá példa, de most újra lesz

Legutóbb 2019. augusztusában tartott évadnyitó ligaértekezletet a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Heves Vármegyei Igazgatósága. Február 22-én ismét sor kerül az összejövetelre.

Várják a sportszervezetek képviselőit

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A Heves vármegyei sportszervezetek képviselőit az egri Aranysíp Étterem különtermébe (Eger, Barkóczy út 4.) várják február 22-én, csütörtökön 16 órára. Az összejövetelen a vármegyei igazgatóság részéről Farkas Ádám igazgató, Lovász Tamás István korábbi megbízott igazgató és Jakab Gábor társadalmi elnök mond köszöntőt. 

A 2023/2024-es bajnoki évről szóló tájékoztatót követően a Versenybizottság elnöke, Tóth Zsolt közli a legfontosabb tudnivalókat a 2024/2025. évi versenykiírás tervezetéről. A MLSZ TAO osztályának képviseletében Mucsányi Márton a látványcsapatsport-támogatással összefüggő információkat osztja meg a csapatvezetőkkel, akik egyéb aktuális kérdésekre is választ kaphatnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában