Labdarúgás

2024.02.10. 08:12

NB III.: az FC Hatvan, az Eger SE és a Gyöngyösi AK is otthon játszik

Aki kíváncsi harmadosztályú csapataink pillanatnyi állapotára és formájára, annak szombaton adott a lehetőség, hogy erről személyesen meggyőződjön.

Bódi Csaba

Az egri Farkas Gáborék tavaly januárban is szembenéztek az MTK fiataljaival

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A hatvaniak esetében vannak a legjobb helyzetben a drukkerek, ugyanis a gárda február 24-ig bezárólag már minden edzőmeccsét hazai pályán játssza. A mai ellenfelet a BKV Előre gárdája jelenti. 

Az Eger SE esetében fordított az előjel: egy kivételtől eltekintve a piros-kékek valamennyi felkészülési mérkőzésére idegenben kerül sor. A kivétel a február 10-i játéknapra vonatkozik, azaz ma otthon lép pályára az ESE, méghozzá az MTK Budapest II. csapata ellen, amellyel szemben tavaly télen zárta az évet Lázok János együttese.

A Gyöngyösi AK egy hete meccs nélkül maradt, mert a Vasas II. lemondta az összecsapást. A Majzik Zoltán vezette együttes ezúttal viszont próbára teheti magát, az ellefelet a Heves vármegyei I. osztályban szereplő Marshall ASE alakulata jelenti.

NB III.-as csapataink mai mérkőzései

FEBRUÁR 10., SZOMBAT
11.00: FC Hatvan–BKV Előre (Népkerti Spt.)
14.00: Eger SE– MTK II. (Felsővárosi Spt.)
15.00: Gyöngyösi AK–Marshall-ASE (Kömlei Spt.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában