Labdarúgás

2024.03.29. 19:39

Az FC Hatvan újabb dobogóssal játszik, míg az Eger Nógrádban szomszédol

Az egy héttel korábbihoz képest két órával később kezdődnek a mérkőzések az NB III. Északkeleti csoportjának 22. fordulójában, legalábbis a vár­megyénkbeli csapatokat illetően.

Bódi Csaba

Putnokon a hatvaniak 11-esének, Karácsony Dávidnak a 11-ese döntött

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Vasárnap, 16.00:

FC HATVAN (11.)–CIGÁND SE (3.)

Hatvan, Népkerti Sporttelep. V.: Juhász Bálint (Bertalan, Cseresznyák).

Az előző fordulóban Putnokon elért bravúros győzelem hatásaként bizonyára az önbizalommal nem lesz gond a hazaiaknál, akik a korábbi két döntetlennel együtt három veretlen mérkőzésből álló sorozattal fogadják a cigándiakat.  Eközben a vendégek hasonló szériája négy meccset számlál. Hatvani részről nagy fegyverténynek számítana, ha egy pontot elcsípne a gárda, amire azért valós esély kínálkozik, tudván, hogy egy döntetlenre bárkivel szemben képes Zoran Szpisljak alakulata.
Ősszel: 0–3.

SALGÓTARJÁNI BTC (14.)–EGER SE (7.)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. V.: Altorjay Áron Gellért (Bencze, Burján).

Jónyer Kristóf 86. percben szerzett gólja három pontot ért az egrieknek a két csapat szeptemberi meccsén. A tarjániak azóta nem tudtak elmozdulni a kieső helyről, míg az ESE stabilitását ékesen jelzi, hogy immár tíz mérkőzésen nem talált legyőzőre Lázok János csapata. A papírforma a vendégek sikerét ígéri, de mivel az SBTC a bennmaradást illetően még „lőtávolon” belül van, így alighanem harapós gárda fogadja majd a piros-­kékeket. 
Ősszel: 0–1.

A játéknap teljes programja
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

FC TISZAÚJVÁROS (8.)–GYÖNGYÖSI AK (16.)

Tiszaújváros, Sportcentrum. V.: Szántó Simon Péter (László, Sztányi).

Gyöngyösi részről még nem hangzott el, a tavaszi idény már inkább annak jegyében telik, hogy a vármegyei I. osztályban majd ütőképes gárda alkossa a GYAK-ot, noha ez már reális jövőképnek tűnik. Az eddigi hét pont és a sereghajtó pozíció sok jóval nem kecsegtet, arra viszont feltétlenül alkalmas, hogy „elaltassa” az ellenfeleket. Aki pedig lebecsüli a mátraaljaiakat, az biztosan pórul jár.
Ősszel: 0–2.

Az NB III. Északkeleti csoportjának állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában