Labdarúgás

2024.03.07. 08:57

Csökkent a Heves vármegyei III. osztály létszáma

Kizárás, meccslemondás és pontlevonás is szerepel azon határozatok között, amelyeket e heti ülésén hozott az MLSZ Heves Vármegyei Igazgatóságának Versenybizottsága.

Bódi Csaba

A Vécsi KSK elnöke a kapufára támaszkodhatott, de a csapat játékosaira nem

Forrás: Bódi Csaba/Heves Megyei Hírlap

A VB tudomásul vette a Vécs KSK írásos bejelentését a március 2-re kisorsolt RFC-Átány–Vécs KSK mérkőzés lemondásáról. Mivel ez már harmadik ilyen alkalom volt a klub esetében, a Vécs KSK csapatát kizárták a Heves vármegyei III. osztályú bajnokság Délnyugati csoportjából.

A Délnyugati csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

Ugyancsak szűkebb hazánk harmadik vonalának küzdelemsorozatához tartozik – ám ez az Északkeleti csoportot érinti –, hogy az MSE-Recsk lemondta a március 9-re kisorsolt, Felsőtárkány SC otthonában történő pályára lépést. A VB megállapította az MSE-Recsk csapatának versenyügyi felelősségét és a találkozó eredményét 3–0-s gólkülönbséggel a Felsőtárkány SC javára igazolta, továbbá írásbeli megrovásban részesítette a Mátrai SE-t.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

Az utánpótlás miatt járt pórul a II. osztályban szereplő Zagyvaszántó SE. Tekintve, hogy a március 3-án rendezett Nagyréde SC–Zagyvaszántó SE U19-es mérkőzés ügyében megállapítást nyert a ZSE felelőssége a létszámhiányos kiállásban, és mivel ez már a harmadik ilyen alkalomnak számított, egy pontot levontak a klub felnőtt gárdájától.

A Heves vármegyei II. osztály állása 
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában