Labdarúgás

2024.03.22. 19:15

Eger SE: „Hegének” jó emlék a Karcag elleni meccs

Az egriek és a gyöngyösiek pályaválasztóként, a hatvaniak borsodi vendégként szerepelnek az NB III. Északkeleti csoportjának 21. fordulójában.

Bódi Csaba

A védő Hegedűs Dávid (jobbra) csapatkapitányként duplázott

Forrás: Pesti József/Új Néplap

Vasárnap, 14.00:

EGER SE (6.)–KARCAGI SE (9.)
Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion. V.: Ujhelyi Tamás (Punyi, Elek).

Hegedűs Dávid emlékezetes meccsének számított a karcagiak elleni, Tiszafüreden rendezett őszi „odavágó”. Az Eger SE a 38 éves védő két góljával nyert a szeptemberi mérkőzésen. Jelenleg három pont a különbség a csapatok között az ESE javára, amely gárda négy győzelemmel és öt döntetlennel a sorban az elmúlt kilenc meccset veretlenül zárta. A Varga Attila vezette KSE legutóbbi a Cigándtól 3–0-s vereséget szenvedett.
Ősszel: 2–1.

GYÖNGYÖSI AK (16.)–DEAC (5.)
Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep. V.: Juhász Dávid (Ifj. Imrő, Bőhm).

Ahogy egy héttel ezelőtt, úgy most is debreceni ellenfél vár a gyöngyösiekre, igaz, ezúttal a GYAK lesz a házigazda. A DVSC II. nem hagyott esélyt a sereghajtónak, a 4–0-s vereség tükrözte a két gárda közötti különbséget. Tekintve, hogy a DEAC is hasonló kategóriát képvisel, mint a kis Loki, így sok jóra ezúttal sem számíthat a mátraaljai együttes, amely számára már a pontszerzés is nagy bravúrt jelentene.
Ősszel: 1–3.

A játéknap teljes programja
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

PUTNOK FC (1.)–FC HATVAN (12.)

Putnok, Várady Béla Sportközpont. V.: Sándor Csaba (Szilágyi N., dr. Gavalla-Kulcsár).

Öt győzelem után első pontjait szeptember elején, Hatvanban veszítette el az ősszel a menetelő putnoki csapat. A Zagyva-partiak akkor és azóta is azt bizonyítják, hogy egy döntetlenre bárkivel szemben képesek. Remiből már kilenc áll a kék-sárgák neve mellett, amivel ezt a tabellaoszlopot vezeti Zoran Szpisljak alakulata. Az elmúlt két fordulóban újra erőre kapott éllovasnál most nagy értékkel bírna az iksz.
Ősszel: 2–2.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában